Atlètic Balears – Eldense; Diumenge 12,00 Hrs (Son Malferit)

2 enero 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

19-atb-eldense-640x360Amb l’any nou arriba al futbol a casa nostra. Ho fa aquest diumenge a Son Malferit, a les 12h, en motiu de la visita del Deportivo Eldense. És el darrer partit de la primera volta, tot i que en la ment de tots ja ha començat la segona volta del campionat. Dirigirà el partit el col·legiat murcià Gabriel Lozano Reina.

Han passat moltes coses d’ençà el darrer partit davant el Mallorca B, sobretot en el capítol d’altes i baixes. Els nous blanc-i-blaus, com sabeu, són Vich, Sabater, Surac, Leuger i Vincken. Vich i Sabater, probablement, puguin entrar en la convocatòria de Nico López. Per altra banda, s’està pendent dels transfers dels estrangers, cosa que fa difícil la seva disponibilitat per a diumenge. Els que no podran jugar segur són els lesionats Chando i Álvaro de Dios i el sancionat Fullana.

Classificats en 15ena posició i amb 20 punts, ens enfrontam a un rival directíssim, 17è a tan sols un punt. Els blaugranes també varen despedir l’any amb victòria –3-0 davant del Badalona–, emperò les darreres sortides han acabat en derrota –s’ha de dir que contra rivals difícils com Hospitalet i Nàstic. L’entrenador és Toni Aparicio, home molt experimentat en les banquetes del futbol valencià. En els darrers anys se l’ha pogut veure per l’Ontinyent i per l’Olímpic de Xàtiva. Els seus equips, en general, es caracteritzen per ésser molt rocosos, dificultar la continuïtat del joc i aprofitar al màxim les oportunitats.

En la plantilla del conjunt eldenc trobam alguns veterans il·lustres. En destaca el defensa Toni Soldevilla, ex de l’Espanyol o els migcampistes Cañadas i David Fas. Els gols els posa Sergi Guardiola, que de moment duu cinc dianes.

La trajectòria vital del Deportivo Eldense en la lliga espanyola és molt semblant a la nostra. Disputaren algunes temporades en la Segona divisió en els anys 50 i després s’han mogut bàsicament per la Tercera divisió, amb alguns períodes a Segona B en els 90 i ara amb aquest darrer de l’any passat.

Molta sort als nostres i Força Atlètic!
Fuente Atlético baleares Facebook

Comentarios cerrados