MIGUEL BESTARD CONTINUA ASSISTINT A LES PRESENTACIONS DELS CLUBS

10 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaEl president de la FFIB assiteix sempre que pot a les presentacions dels clubs. A la fotografia, una de les mĂ©s recents, dels equips del Santa MĂČnica.
El darrer cap de setmana també va presentar les plantilles el Platges de Calvià, també amb la presÚncia de Miquel Bestard.
Abans, li va tocar el torn al Sant Francesc, que ho va fer en els terrenys de joc de Son Fuster, a Palma.
Miquel Bestard se va dirigir als presents animant-los a continuar fent mĂ©s gran l’aficiĂł al futbol en aquestes Illes i felicitant els joves federats, perquĂš se formen com a esportistes i com a persones.
Hi eren presents els directius i cos tĂšcnic del Sant Francesc, Mariano Falliaro, Amadeo Spadaro, Carlos Paniza y Ernesto RodrĂ­guez, aixĂ­ com el director d’Esports de la Conselleria, Jaime Morente.

A Manacor varen ser 24 els equips de futbol que se varen presentar davant l’aficiĂł a na Capellera.
A mĂ©s del president Bestard, hi assistĂ­ la tinent de batle de l’ajuntament, Catalina Riera.
El president del Manacor, Miquel Estrany, va donar l’enhorabona als joves futbolistes per mantenir l’aficiĂł futbolĂ­stica tan arrelada a la ciutat de les perles.
Miquel Bestard, per la seva part, va animar als directius i tÚcnics a seguir fent feina per facilitar la pràctica del futbol i va mostrar la seva satisfacció de veure tants de federats del futbol base il·lusionats amb els seus colors.

Bestard també va assistir a la presentació del Campanet
FFIB

Comentarios cerrados