JUVENIL LLIGA NACIONAL. CE FERRERIES 1 – PE SANT JORDI 0.

9 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

ferreriesL’equip juvenil avui ha aconseguit una important victoria per 1 a 0 que ens treu de la zona de descens, ja que ocuparĂ©m la 15 posiciĂłn, davant hem tingut un bon equip bastant dur fisicament que ha empĂ©s fins el final i amb varios jugadors que portaven perill en el tram final, perĂł la victoria ha estat justa ja que hem fet una gran primera part, molt intensos, presionant i recuperant la pilota, disposant de 3 bones ocasions de gol per haver anat al descans amb mĂ©s clar avantatge, el gol ha arribat de una bona jugada que ha finalitzat Sergi Mercadal, el partit ha estat nostre fins el descans poguent anotar el segon gol.
Gol: Sergi Mercadal.
En la represa ens hem trobat bĂ© damunt el camp durant els primers 20 minuts, controlant el joc i tapant amb encert la nostra ĂĄrea, nomĂ©s ha estat en el tram final que el gran esforç fet durant els primers 60 minuts ha passat mĂ©s factura, l’equip eivissenc ha mostrat ser un equip de la part mitja alta i es una victoria molt ben treballada que donara mĂ©s confiança de cara el derbi del proper diumenge a les 12 hores contra el Menorca.
En aquesta semana intentarém recuperar les forces per afrontar amb moltes ganes el partit, una victoria ens donaría més marge.

ENHORABONA A TOT L’EQUIP PER AQUESTA MERESCUDA I TREBALLADA VICTORIA.