CLUB VOLEIBOL MANACOR

1 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_8529PRESENTACIO DELS EQUIPS DEL CLUB VOLEIBOL MANACOR
Aquest pasat diumenge, al Poliesportiu Bernat Costa de Manacor, va tenir lloc l’acte de presentación dels equips que formen la gran familia del CV. Manacor.

Amb aprop de 450 persones a les grades del Poliesportiu, el Club va presentar els 13 equips que hi ha a Manacor i els 3 de Porto Cristo, a més de les seves respectives escoletes, en total devers 200 jugadors i jugadores.

 

VICTORIA DE L’EQUIP DE 1ÂȘ DIVISIO NACIONAL DINS MANACOR

 

PODES I TALES CV. MANACOR – CV. SABADELL : 3-2 (23-25, 25-13, 23-25, 25-23, 18-16).

Comentari : Aprop de dues hores i mitja va haver de menester el nostre equip per doblegar en el tiebreak del cinqué Set a un Sabadell molt mes fort que el de la Temporada pasada.

El primer Set va anar tot el temps molt igualat fins que els visitants se varen adelantar en els darrers punts i varen guanyar per 23-25. El nostre equip va reaccionar en el segon Set i el va guanyar amb molta facilitat. En el tercer, els locals varen anar tot el temps per devant fins el 23-20. Incomprensiblement, l’equip visitant fa ver 5 punts seguits i sen va dur el tercer Set. El quart Set va esser parescut al primer i al tercer, es a dir, molt igualat, i va caure del costat de l’equip local per 25-23. El tiebreak del cinquĂ© set va esser molt emocionant, amb dos equips que lluitaven cada punt, amb el pĂșblic animant molt al seu equip, que finalmente va poder doblegar a l’equip catalĂĄ per 18-16.

Aquest diumenge el CV. Manacor juga dins l’equip alicantí de Santo Domingo Petrer. A veure si pot aconseguir la primera victoria fora de casa seva.

 

MALS RESULTATS DELS ALTRES EQUIPS DEL CLUB

 

A 1ÂȘ Balear, derrota dels 2 equips per 3-0, el MasculĂ­ a Manacor amb el Son Ferrer i el FemenĂ­ a Eivissa.

A l’equip Juvenil Masculí no l’hi va bastar la milloría en el seu joc per guanyar al CV. Muro.

L’equip Juvenil Femení de Porto Cristo va guanyar per 3-0 al Sagrat Cor de Palma i comença la segona volta de la Lliga a la segona posició.

L’altre equip que tambĂ© va guanyar va esser l’equip Infantil “A” de Manacor que, encara no jugar el seu millor partit, se va imposar per 3-0 al CV. AlarĂł “A”.

Encara perdre, el Cadet FemenĂ­ de Porto Cristo va jugar un bon partit dins el potent equip del Soller, que va haver d’arribar al cinquĂ© Set per endur-sen el partit.

 

Aquesta setmana a moltes categories hi ha jornada de descans. Dels 4 equips que tenen competició cal destacar el partit que juga l’Infantil “A” de Manacor dins la pista del CV. La Salle Pont d’Inca, equip que, fins ara, no ha perdut cap partit.

 

L’horari de l’unic partit que se juga a Manacor es el segĂŒent :

Infantil Femení : CV. Manacor “B” – CV. Alaró “B” , divendres a les 18’00 hores.
Informa CV.Manacor

 

Comentarios cerrados