1 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria:
escolar1Resumen des partits de tots el equipos del C.E.Escolar

PREFERENT

Escolar, 3 – Campanet, 3
Gols : Manu Grondona 2 i Marti Bisellach
Bon partit el que es disputĂ  en Es Figueral el passat diumenge, en quĂš el pĂșblic poguĂ© assistir a un capvespre de gols, emociĂł i polĂšmica. L’Escolar arribava a aquest partit immers en una mala ratxa, desprĂ©s de tres derrotes consecutives. S’enfrontava a un repte important, contra el Campanet, un equip que es troba a part alta de la classificaciĂł i que lluita per ascendir a Tercera. El partit es va encarrilar per als verds, grĂ cies a un gol de MartĂ­, recollint un rebuig. PerĂČ el partit no continuĂ  com tots haurĂ­em volgut, ja que a la mitja hora de joc l’equip campaneter aconseguĂ­ igualar la contesa. Amb aquest resultat d’empat s’arribĂ  al descans, perĂČ amb l’Escolar amb un jugador menys, ja que MartĂ­ va ser expulsat desprĂ©s d’una doble amonestaciĂł. Al quart d’hora de la represa el partit es va acabar de tĂČrcer, ja que l’equip local es va veure per primera vegada per darrere en el marcador. PerĂČ l’Escolar, en comptes d’ensorrar-se, apel·lĂ  al carĂ cter i, amb dos gols de Grondona, que sortia de la banqueta i aportĂ  aire fresc a l’equip, aconseguĂ­ capgirar el marcador. AquĂ­ no acabarien les emocions. A falta de 5 minuts per acabar, el Campanet posĂ  el 3-3 en el marcador i l’Ă rbitre decidĂ­ allargar el partit 8 minuts mĂ©s; ja en el darrer alĂš l’Escolar, va cometre penal, per mans d’Abdoulaye, perĂČ Peret endevinĂ  les intencions del llançador i el parĂ . DesprĂ©s de tres partits senses puntuar, l’equip local aconseguia un punt.

JUVENIL
Ferrioler B 3 – Escolar, 1
Gol : Pablo Lopez
Partit complicat per als juvenils, davant un dels gallets de la categoria i candidat a l’ascens a Preferent.
CADET A
Sant Jordi 1 – Escolar, 3
Gols : Luis Maya i Pep Esteva 2

L’equip de n’Ángel continua com a lĂ­der i lluitant de tu a tu amb el Colegio San Pedro, equip aquest que continua invicte, com els verds. Els nostres cadets passen per un bon moment.

CADET B
Escolar 5 – Interpla de Santa EugĂšnia, 1
Goles : Joan Sard, Oumar Mballo, Manolo Ferrera, Miki Ruedas i p.p.

Gran victĂČria que es va resoldre a la segona part amb els gols de Joan, Oumar, Manolo i Miki, als quals se n’ha d’afegir un en prĂČpia porta que a notaren els de Santa EugĂšnia.
INFANTIL A
Escolar, 0 – Manacor, 4
Partit en quÚ els verds anaren de menys a més i demostraren, a la segona part, que poden fer front i complicar la vida a un bon equip com és el Manacor, tercer a la lliga.
INFANTIL B
Serverense B, 2 – Escolar B, 5
Goles : Miquel Lliteras 3, Marco Nannini y Alex Ferrer

Golejada de l’Infantil B en el derbi comarcal, que es jugĂ  a Ses Eres.
ALEVÍ A
Mallorca B, 10 – Escolar, 0
Partit sense gaire transcendĂšncia, entre dos equips que juguen a la mateixa lliga, perĂČ amb objectius molt distints.

ALEVÍ B
Escolar B, 1 – Bunyola, 3
Gol : Sergi Garcia

Nova derrota de l’AlevĂ­ B, un equip que no aconsegueix punts en aquest començament de lliga.
BENJAMÍ A
S’Horta AtlĂštic, 2 – Escolar, 7
Gols : Jaume Miquel 2, Enric Mena 2, Adria Manel Lopez, Sergi Vives i Roberto Conejero

Nova victĂČria d’aquest equip, que ja suma tres victĂČries consecutives, ratxa que l’ha duit al quint lloc de la classificaciĂł.