Athletic Club de Montuïri – Son Macià (2-0)‏

1 diciembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
Athletic Club de MontuïriDos gols i poc més.
A les 16h del dissabte 29 de novembre començava el penúltim partit de 2014 a n’es Revolt, un horabaixa de pluja entre l’Athletic Club de Montuïri i son Macià.
Als 14 min. de joc Mora es dirigia cap la porteria visitant, es plantava davant el porter i marcava el primer gol del partit 1-0. Pocs minuts més tard, exactament al minut 25, un jugador visitant tocava la pilota amb el braç dins la seva àrea i el col·legiat marcava penal a favor dels montuïrers. Octavi s’encarregava de marcar el 2-0 des dels 11 metres.
La segona part va ser confosa pels atlètics i no hi va haver cap gol.
Després de la 14ena jorda l’Athletic no es murà de la 7ena possició de la classificació.
El proper partit serà el dia abans de la fira de la Perdiu, dia 6 de desembre a les 19:30h, entre s’Hostalot i l’Athletic Club de Montuïri al camp de futbol de Sant Jordi.
Alineació: Salas, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Aloy, Mayol, Mora, Ginard, Servera, Nicolau.
Suplents: Coll, Miralles Martorell, Mesquida, Ortiz, Ramis.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Llorenç Miralles i Antoni Vidal.
Canvis: Ortiz per Nicolau (45′), Mesquida per Mayol (60′), Coll per Servera (76′), Ramis per Mora (85′).
Targetes:  Servera (55′), Mesquida (76′), Rechach (85′).
Àrbitre:  Peñalver Pereace.