Noticies del C.V.Soller

17 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cv sollerSENIOR FEMENI : COMODE VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS DAVANT EL MONTESION

 

SENIOR FEMENI : COMODE VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS DAVANT EL MONTESION

Posted: 16 Nov 2014 11:08 PM PST

ENTREC. MONTESION 0-3 CVS SOLLER TOURS (13-25/7-25/11-25)
Aquest passat diumenge en el PavellĂł del Col·legi Montesion les nostres nines del conjunt del CVS SĂłller Tours varen aconseguir la seva setena victĂČria consecutiva per 0-3 amb parcials 13-25/7-25/11-25, que els permet seguir comandant la classificaciĂł de la Primera Balear femenina desprĂ©s de passar el primer terç de la lliga.

Les nostres nines es varen plantar al pavellĂł palmesĂ  amb les idees molt clares, afrontant un partit molts seriĂłs tot i ser uns dels conjunts coers de la categoria, respectant al rival i fent un joc seriĂłs que partia des d’un bon servei dirigit que feia mal a les jugadores locals, una bona feina defensiva aprofitant la gran labor i sacrifici del les centrals en el bloqueig i uns bons atacs que deixaren a les locals amb poques armes per poder fer front a les nostres. Els sets varen ser molt paraescut  en el desenvolupament dels mateixos, amb domini en el marcador de les nostres.
El proper diumenge a les 12:00 h al pavellĂł de Son Angelats les nostres rebran la visita d’un conjunt que esta en alça en aquestes darreres jornades com es el CV Bunyola. Vos hi esperam!!.

INFANTIL F. A : EL CVS FET A SOLLER VENÇ A PORTO CRISTO

Posted: 16 Nov 2014 11:00 PM PST

CV PORTO CRISTO 0-3 CVS FET A SOLLER (11-25/11-25/15-25)
Aquest passat dissabte dematĂ­ les nostres es varen desplaçar a Porto Cristo per jugar el seu tercer partit de lliga i aconseguiren una cĂČmoda victĂČria per 0-3 amb parcials 11-25/11-25/15-25. Aquesta victĂČria els permet comandar la classificaciĂł de primera infantil femenina.
Pel CVS Fet a Sóller varen jugar, Carla Bort,  Auba Selles, Teresa Mas, Mariona Galindo, Andrea Luis, Luisa De Miranda, Carla Ferragut, Marta Jaume, Aina Gomez, Magdalena Pujol i Laura Mayol.
El conjunt  solleric de CVS Fet a SĂłller continua la seva bona ratxa de resultats  i joc guanyant clarament dins Porto Cristo davant un conjunt molt voluntariĂłs que va lluitar totes ses pilotes amb gran feina defensiva que en un primer moment va sorprendre a les jugadores solleriques que sortiren un poc confiades del seu potencial, perĂČ punt a punt les nostres varen trobar el seu joc habitual  i aixĂ­ l’equip local poques coses va poder fer. Les nostres es varen trobar a Porto Cristo un equip molt animĂłs amb un pĂșblic que va animar molt a l’equip local cosa que va fer que les nostres tingueren que esta mes centrades i desenvolupar el seu millor joc per aturar a les jugadores locals.
El proper dissabte, les solleriques tenen jornada de descans per tornar a la competiciĂł d’aquĂ­ a 15 dies a les 18:00 h del divendres 28 davant el St. Josep Obrer. Molta sort!..

INFANTIL F. B : GRAN VICTORIA DEL CONST. TUENT SOLLER

Posted: 16 Nov 2014 10:51 PM PST

AGORA PORTALS 1-3 CONST. TUENT SOLLER (21-25/24-26/25-21/25-27)
 
En la segona jornada de lliga arribĂ  la victoria per les Solleriques dirigides per Guiem Rullan. Una gran victĂČria per 1-3 davant l’Àgora Portals amb sets molt ajustats com mostra el marcador.
 
Pel Construccions Tuent SĂłller jugaren : Eva Villa, Silvia Pomares, Aina Zamrik, Aina CeliĂ , Meisy Smith, Laia Vicens, Laura Manrique, InesTugores, Carla Corbett i Ana MÂȘ Hernandez.
Un partit emocionant fins a la fĂ­, on haguĂ©rem de remuntar cada set i en un darrer parcial on perdent 20-16 es guanyĂ  25-27 amb una espectacular remuntada. Un Ágora Portals, seguint sa tĂČnica que ens trobarem enguany, amb moltes jugadores altes i mĂ©s grans que les Solleriques amb un joc molt directe i un bon bloqueig. PerĂČ la bona feina i les ganes feren que les solleriques donessin un recital en defensa i atac.
 
 
En definitiva una treballada victĂČria i molt merescuda. Enhorabona nines!!. La propera setmana reben la visita del AJ Massanella-Aixa dissabte a les 12 h a Son Angelats. Vos esperam!!.

Comentarios cerrados