NOTICIES C.V. SOLLER

3 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxy SENIOR FEMENI : CLARA VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS A SON ANGELATS

CVS SOLLER TOURS 3-0 ST. JOSEP-CONSELL (25-11/25-10/25-9)
Aquest passat dissabte en el PavellĂł de Son Angelats i davant una bona presĂšncia d’espectadors, el conjunt del CVS SĂłller Tours va aconseguir una cĂČmode victĂČria, que permet seguir amb la seva bona ratxa de resultats. VictĂČria per 3-0 al conjunt del Consell-Sant Josep amb parcials de 25-11/25-10/25-9.

Del partit es poden contar poques coses ja que nomes va existir un equip damunt el parquet de Son Angelats dominant clarament el partit, i tot i la diferĂšncia tĂšcnica entre un equip i un altra, les solleriques es mostraren molt serioses en el joc i es prengueren el partit con si fos un final. D’aquĂ­ la diferĂšncia en el marcador.
L’entrenador solleric  va tenir un partit plàcid donant minuts a les dotze jugadores que va convocar per aquest partit, destacant que va fer debutar a dues joves jugadores mes de la pedrera sollerica com son la juvenil Jenny Manrique i la cadet Margalida Bauça, que es van rodant a la categoria de Primera Balear.
Cal destacar la gran afluĂšncia d’espectadors en els partits del nostre equip a Son Angelats i esperem que seguesquin amimant al nostre equip ja que el  proper diumenge dia 9 de novembre a les 12 h en el pavellĂł de Son Angelats esta programat un interesantĂ­ssim partit entre dos dels equips punters de la categoria, com son el nostre de SĂłller Tours i el Portol. Molta sort!!.

INFANTIL F. A : EL CVS FET A SOLLER VENÇ COMODAMENT A CIDE

Posted: 02 Nov 2014 10:49 PM PST

VC CIDE 0-3 CVS FET A SOLLER (10-25/5-25/12-25)
Aquest cap de setmana va començar la lliga de Primera Balear infantil on estan els 12 millors equips infantils que lluitaran per fer-se amb el Campionat de Mallorca, i no podia començar de millor manera amb un partit on jugaven el Campió i el Subcampió de l’any passat. Les nostres nines guanyaren de forma clara per 0-3 amb parcials 10-25/5-25/12-25.

Per les solleriques jugaren Carla Bort, Marga Sastre, Aina Pons, Mariona Galindo, Teresa Mas, Aina Gomez, Marta Jaume, Auba Salles, Andrea Luis, Laura Mayol, Magdalena Pujol i Carla Ferragut.
El partit va ser dominat clarament per les jugadores solleriques demostrant al pavellĂł de l’escola del Cide la seva superioritat tĂšcnica davant un conjunt  local que va posar molta il·lusiĂł i entusiasme perĂČ poques coses varen poder fer davant el joc solleric que dominaren totes les facetes de joc, exhibint un bon servei , seguretat en recepciĂł i contundĂšncia en atac, demostrant ser un bloc sĂČlid jugant totes les jugadores i en cap moment davallaren el nivell de joc, cosa que deixar satisfet a l’entrenador solleric.
El proper divendres, el CVS Fet a SĂłller rebrĂ  la visita del potent equip de Manacor. El partit esta programat el proper divendres a les 18 h. a Son Angelats, esperant veure un bon partit.

Comentarios cerrados