Noticias C.V.Soller

1 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria:
ImageProxyEL RESTAURANT CA’N QUIROS APOSTA PEL CVS I PATROCINARA EL SENIOR MASCULI B

Posted: 31 Oct 2014 04:30 AM PDT

El conegut Restaurant del Port de SĂłller, Ca’n QuirĂłs, ha decidit apostar pel projecte del CVS i col-laborar amb el Club donant suport a la feina feta pels Sollerics. L’acord, estableix que Ca’n QuirĂłs patrocinarĂ  i donarĂ  nom al SĂ©nior MasculĂ­ B que enguany s’estrena i que a partir de la propera jornada competirĂ  oficialment amb el nom  de Restaruant Ca’n QuirĂłs SĂłller.

Des del CVS volem agraĂŻr a Ca’n QuirĂłs el seu recolzament i esperam que el seu camĂ­ dins el Club sigui del tot satisfactori…

INFANTIL FEMENI A : TORNA EL CVS FET A SOLLER, TORNA EL CAMPIO DE BALEARS I SETÈ D’ESPANYA

Posted: 30 Oct 2014 11:46 PM PDT

De mica en mica es van incorporant a les competicions oficials tot els equips del CVS. Aquesta setmana es el torn de l’Infantil femenĂ­ A, que dirigit de nou per Alfons Ramon, segur que torna a donar que parlar.
Si li demanessim a n’Alfons, no voldria ni sentir parlar d’objectius a llarg plaç. No es important. Nomes importa el dia a dia, l’entrenament d’avui, el partit de dissabte. AixĂ­ ha funcionat sempre i aixĂ­ segueix funcionant l’entrenador que ha duit les nostres infantils a llocs on mai crĂ©iem que podriem arribar.
Veure les nostres guerreres lluitant de tu a tu contra els millors d’Espanya, tutejant a aquells que fa 4 anys ens pareixien extraterrestres quant s’anĂ  per primera vegada a un Campionat d’Espanya a Barcelona, es sĂ­mptoma de l’evoluciĂł del Club, de la bona feina de n’Alfons i del canvi de mentalitat de les nostres jugadores que des de l’escoleta suspiren per arribar on ja han arribat altres jugadores i, perquĂš no, millorar-ho.
Divendres a les 18:00 h al Col-legi Cide de Palma, el nostre infantil arranca una nova temporada amb la mateixa idea de sempre, fer el millor entreno avui i el millor partit divendres. Davant, el finalista de l’any passat del Campionat de Balears. No es pot començar de millor manera. Si vos agrada el volei, divendres teniu una cita obligada al Cide.

Comentarios cerrados