Unión Latina 0 – Athletic Club de Montuïri 1

28 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
10606350_658530360934934_7524148047725497812_nA les 15:15 h. començava el partit a Manacor amb un dia que semblava d’estiu, on els termòmetres marcaven a prop els 30 graus.

Al segon minut de partit i després d’una ocasió de gol, Mayol tenia una topada amb el porter local que va haver de ser assistit pel massatgista local i el partit es va haver d’aturar uns minuts.
Durant la primera part els montuïrers varen ser lleugerament superiors als locals però no es marcà cap gol.
En el segon temps els atlètics dominaren el joc. Els jugadors Ginard i Mayol en dues ocasions diferents remataren de cap i la pilota passà a prop de la porteria local.
Al minut 81, quan faltaven poc més de deu minuts per acabar el partit, Servera llançava una falta des de la banda i Nicolau marcava el 0-1. Tot seguit els locals varen acabar amb 10 homes al camp degut a l’expulsió de Peña per doble targeta groga.
En el partit varen debutar Mora que va començar a l’11 inicial i Ortiz que va sortir a la segona part, amb una gran ovació d’una cinquantena de montuïrers que es desplaçaren fins a la capital llevantina.
El pròxim partit serà el dia de Tots Sants, dissabte dia 1 de novembre a les 18h al Revolt. Athletic Club de Montuïri – Ferriolense “B”.

Alineació: Salas, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Mayol, Nicolau, Girnard, Servera, Mora.
Suplents: Coll, Miralles Martorell, Mesquida, Ortiz, Aloy.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Antoni Vidal.
Canvis: Ortiz per Andreu (73’), Aloy per Mora (76’), Mesquida per Servera (80’), Coll per Nicolau (90’).
Targetes: Mayol (91’).

Àrbitre: Dasoy Gomez.