JUVENIL FEMENI B C.V.Soller : EL VOLER GUANYAR NO BASTA

22 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyCV SÓLLER B 2–3 VOLEI CIUTAT CIDE C (25-19/14-25/26-24/20-25/9-15)

Pel CV Sóller jugaren: Maria Bisbal, Claudia, Aleja, Marta, Maria Amorós, Laura, Sílvia Peña, Lluïsa, Sílvia Sånchez, Inés, Mariam i Clara.
Partit amb molts alts i baixos el realitzat el passat dissabte per les jugadores del Juvenil FemenĂ­ B davant un Volei Ciutat Cide C que es va aprofitar de les poques ganes de jugar de les locals per emportar-se la victĂČria. Si al final del partit de la primera jornada la sensaciĂł va ser de que s’estava en el bon camĂ­, aquest dissabte tal cosa no es va veure reflectida al mig de la pista.

DesprĂ©s de guanyar el primer set per un tanteig de 25 a 19 que feia preveure un partit fĂ cil per a les nostres, tot i la lentitud del joc; el segon set va ser tot el contrari i va ser el Cide que, encara amb mĂ©s facilitat, es va emportar el set per 14 a 25. Al tercer set, i desprĂ©s d’anar amunt i avall en el marcador ambdĂłs equips, el Cide va arribar a la recta final del mateix amb una avantatge de 3 o 4 punts que les nostres, desprĂ©s d’un temps mort demanat a les entrenadores per les prĂČpies jugadores en pista; va fer que es reaccionĂ©s i es capgirĂ©s el marcador, acabant el set amb un 26 a 24 per a les solleriques. Aquesta reacciĂł va seguir present fins al punt 20 del quart set, on s’anava guanyant per 20 a 15, perĂČ a partir d’aquĂ­ les nostres nines varen desaparĂšixer de la pista, i la jugadora al servei del Cide va fer 10 punts consecutius. 20 a 25 per elles i s’haguĂ© de jugar el tie break.
DesprĂ©s de la tĂČnica que havia dominat tot el partit, el tie break fou un calc d’aquesta tĂČnica: poques ganes de defensar, poques ganes de rebre, poques ganes de donar bons frees…i una petita reacciĂł quan el marcador reflectia un 3 a 10 per a les del Cide, que no va servir per remuntar el set. 9 a 15 per a les palmesanes, i marcador final de 2 sets a 3. Segona derrota consecutiva a la lliga regular.
Tal com diu el títol que encapçala aquest resum del partit, el voler guanyar no basta, s’ha de transformar en fets enmig de la pista i deixar el cent per cent a cada pilota.
El proper dissabte 25 les Juvenils B es desplacen fins a ArtĂ , on a les 18:00h jugaran per aconseguir la primera victĂČria de la temporada.