Atlètic Balears – Hércules C.F. (Diumenge 12,00 Hrs)

17 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

09-atb-herc1-640x360Ha plogut molt d’ençà el gener de 1952, quan Atlètic Balears i Hèrcules es varen enfrontar en partit oficial per primera vegada a Palma. Era un partit de Segona divisió, a Son Canals, i l’Atlètic Balears va guanyar 3 a 1. No estaria malament, idò, tornar a fer una gesta semblant aquest diumenge 19 a les 12h a Son Malferit. Hem de recordar que els alacantins són l’equip amb millor currículum del nostre grup de Segona B. Fundat el 1922, el conjunt valencià ha militat fins a denou temporades a la màxima categoria del futbol espanyol.

Per si això fós poc, l’equip entrenat per Pacheta s’ha adaptat molt bé a la categoria i està complint amb el paper d’equip gran. Segon classificat a tan sols un punt del Lleida, duu 4 victòries, 3 empats i 1 derrota. Seria líder de la lliga si en el darrer encontre hagués marcat algún gol davant del Badalona (0-0). La plantilla és una mescla de joves jugadors i d’altres d’experimentats. El veterà central Paco Peña, Adrià Granell o el lateral mallorquí Rafita són peces fonamentals de l’equip. Destaca Javi Portillo, ex davanter del Reial Madrid, amb qui aconseguí una Champions i una lliga entre 2002 i 2003. Fins aleshores Portillo tan sols ha marcat un gol. En aquests moments, el golejador de l’equip és Adri Cuevas, que porta tres dianes.

Pel que fa als nostres, la motivació per a enfrontar-se a l’Hèrcules és màxima i així ho volen reflectir en el terreny de joc. Per aquest partit recuperam, ara sí, Alfonso Artabe i Francesc Fullana. Oller i Esteban també tornen a estar en perfectes condicions. Per altra banda, són baixa confirmada els lesionats Nando Ramón i Álvaro de Dios i el sancionat Cristian. Jaime Hernández i Chando es troben en fase de readaptació. Així, poc a poc anam recuperant efectius.

El partit serà xiulat pel català Pere Barceló Roca.

web Atletic Balears

Comentarios cerrados