14 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyJUVENIL MASCULI : EL CVS PERFUME’S CLUB ARRANCA AMB REMUNTADA!!

JUVENIL MASCULI : EL CVS PERFUME’S CLUB ARRANCA AMB REMUNTADA!!

Posted: 13 Oct 2014 02:52 AM PDT

CVS PERFUME’S CLUB 3-2 CV PORTOL (Senior) (21-25/24-26/25-23/25-18/15-8)

Pels sollerics jugaren : Lluis, Damià, Andi, Joan, Toni, Josep i Xisco.
Partit difícil pels nostres juvenils, que amb la participació també de cadets s’enfrontaren a un CV Pòrtol amb molta experiència i amb un físic important que els donava avantatge en les pilotes dividides que s’havien de lluitar a la xarxa.

En el primer set faltà una mica de tenssió i  s’escapà mes per demèrit propi que per l’encert visitant que nomes cometent poques errades s’endugueren el parcial. En el segon ja es reaccionà pero en els moments finals es va tornar a fallar i els de Pòrtol sumaren el segon set posant les coses molt complicades als joves sollerics. Però els nostres estan avesats a enfrontar-se a reptes difícils i empesos pel nombros públic que es reuní a Son Angelats anaren recuperant sensacions i aconseguiren remmuntar el partit guanyant els tres següents parcials i consumant una remuntada que semblava impossible.
Enhorabona a tots i a seguir!!…
Tots els jugadors del juvenil i en especial el seu entrenador Toni Pericas, volen fer arribar el seu agraïment a tots els que es donaren cita a Son Angelats i aguantaren fins gairebé les deu del vespre per animar i ajudar als nostres a aconseguir aquesta victòria.
Els nostres tornen a jugar el proper diumenge 19 davant el CV Sant Joan Sénior a les 12:00 h del migdia.

SENIOR MASCULI A : EL BAR SON ANGELATS SOLLER GUANYA EN UN RECITAL DE VOLEI DAVANT EL PORTOL

Posted: 13 Oct 2014 12:09 AM PDT

CV PORTOL 1-3 BAR SON ANGELATS SOLLER (23-25/17-25/25-22/29-31)

Pels sollerics jugaren : Tià, Pedro, Lluis, Xisco, Josep, Andi, Pau, Damia, Juanda, Toni i Àlex.

El que es va veure diumenge dematí damunt la pista del Pavelló Costa i Llobera de Pòrtol va ser un partidàs de volei. Crec que cap dels assitents pot discurtir que l’espectacle oferit pels dos equips va ser d’un nivell altissim.
Volei en estat pur, amb un intensitat molt alta, amb jugades d’una qualitat tècnica important i amb dos equips que ho deixaren tot a damunt la pista. Dos sets incials pels sollerics, en que un Lluis estelar, puntuava gairebé tot el que tocava.

Els de Pòrtol no el pogueren aturar en cap moment i en l’intercanvi de cops els nostres sortiren guanyadors amb una línea defensiva que no donà cap bolla per perduda i que donava opció de contratac als nostres en moltissimes ocasions.

Tercer set pels locals que en cap moment deixaren d’intentar-ho, amb molt d’ofici, amb un Tià Coll que no deixava d’atacar creant molts problemes als sollerics i amb un atac per centre que de mica en mica anava trobant forat en el bloqueig dels de Pericàs.
Però si qualque cosa té l’equip solleric es que tots els seus components donen un nivell altissim i amb dos o tres canvis, Pericàs tornà a ficar l’equip en la lluita pel partit amb un quart parcial jugat de tu a tu, amb intercanvi de cops a cada punt, igualtat total. Damià sortí a dirigir l’equip despres de tres sets dirigits magistralment per en Tià. En Josep Salom va substituir en Pau que estava fus despres de barallar-se durant tres sets amb els de Pòrtol i entre tots tornaren a pujar el nivell i a recuperar sensacions fins arribar al final del set amb tot igualat.
Finalment victòria sollerica despres de desaprofitar dues pilotes de set i de salvar-ne també un parell d’elles.
Enhorabona a tots per la feina i l’espectacle!!. Si vos agrada es volei, no vos perdeu el proper partit dels nostres davant el CV Son Ferrer, el dissabte 18 a les 18:00 h del capvespre.

SENIOR MASCULI B : BONES SENSACIONS EN L’ESTRENA TOT I LA DERROTA

Posted: 12 Oct 2014 11:18 PM PDT

CV PORTOL JUVENIL 3-0 CVS SENIOR M. B (25-21/29-27/25-20)
Pel CVS jugaren : Albert, Pep Campillo, Damià, Biel, Josep Bort, Pep Tugores, Gerard i Miquel.
Arrancava la lliga pel nou equip Sénior del CVS amb molta ilusió però també amb l’incògnita de comprovar quines sensacions donarien despres de nomes dos mesos de feina.
I des de l’inici ja es va veure que cap dels dos equips ho tendria fàcil per aconseguir la victòria. Els de Pòrtol amb un equip que mesclava cadets i juvenils mostraven certa superioritat física i un ritme de joc alt que, sobretot atacant per centre, els donava avantatge.
Però els nostres no deixaren d’intentar-ho, amb ordre defensiu i amb en Biel i en Damià puntuant molt amb els seus atacs per zona 4 va bastar per comandar els tres parcials i nomes en dos moments puntuals en que els parcials es capgiraren per  mala recepció sollerica que donaven mes de 5 punts seguits al rival es varen escapar.
Així i tot, en el segon, els sollerics disposaren de 3 pilotes de set que no es varen poder concretar i finalment es va cedir el parcial per un ajustat 29-27 a favor dels locals.
Destacar la bona aportació de tots els jugadors, del Cadet Josep Bort i de Gerard Puig que jugava el seu primer partit de volei sense desentonar gens enmig de la pista de Blanquerna.
El pproper partit dels nostres serà dissabte que ve a Son Angelats a les 18:00 h davant el Sant Josep Juvenil. Molta sort!!

SENIOR FEMENI : TREBALLADA VICTORIA DEL CVS SOLLER TOURS A SON FERRER

Posted: 12 Oct 2014 10:59 PM PDT

CV SON FERRER 0-3 CVS SOLLER TOURS (25-27/12-25/20-25)
Es pot qualificar de treballada victòria, la de les nostres nines del CVS Sóller Tours, en la seva visita al pavelló de Son Ferrer. Un equip local que en principi pareixia assequible però que a l’hora de la veritat no va ser així. El nostre conjunt es va haver d’emplear a fons per poder dur el tres punts cap a Sóller. El partit va començar molt igualat amb petites diferències entre un equip i l’altra fins que l’equip local es va posar 22-17, i quant pareixia que les locals aconseguirien aquest primer set una reacció de les nostres jugadores aconseguiren donar la volta al marcador i apuntar-se aquest primer set per 25-27.

Això va fer reaccionar a les solleriques fent un gran segon set amb un joc mes fluid començant a dominar totes les facetes des joc i puntuant molt amb les jugadores de quatre, acabant guanyant aquest set còmodament.

El tercer set va començar com el segon i les nostres jugadores agafaren una avantatge de 10-19. Amb aquest marcador les nostres nines es varen relaxar i les locals varen seguir lluitant i a punt estigueren de capgirar al marcador però una reacció final sollerica acabà amb les il·lusions locals.
El CVS Sóller Tours dissabte que ve a les 16 h rebrà la visita de l’equip Eivissenc del Cor Pitius, esperant una nova victòria de les solleriques.

JUVENIL FEMENI : EL CVS BAR BINI SOLLER ARRANCA LA LLIGA AMB VICTORIA

Posted: 12 Oct 2014 10:50 PM PDT

CVS BAR BINI SOLLER 3-0 CV SON FERRER (25-13/25-17/25-16)

Pel CVS Bar Bini Sóller jugaren: Antonia, Maria B, Maria M, Adela, Neus, Maite, Aina, Jenny, Laura, Rosa, Miquela i la cadet Marga.
Partit de clar domini local, on les visitant no pogueren fer res per evitar la derrota.Arrancà el primer set molt ajustat on les solleriques començaren un tant nervioses, pero al llarg del parcial es varen anar amollant i jugant com elles saben.
Els dos següents sets foren un càlcul del primer i les solleriques tancaren la seva primera victòria sense gaires dificultats. En definitiva, molt bon partit de les solleriques per rompre el gel, en el seu primer partit de lliga.
La propera setmana les nostres visitaran la sempre difícil pista del CIDE, el dissabte 18 a les 18:00 h del capvespre. Molta sort!!Des del Club Volei Sóller i especialment des del Juvenil femení es vol fer arribar un missatge d’ànim a Maria Bestard, jugadora del Juvenil, que va patir un accident al llarg de la setmana i no va poder ser amb les seves companyes.. Molts d’ànims Maria!!.. i torna aviat.