DEBUT DE L’EQUIP BENJAMÍ «B» ; Atlètic Bunyola 1 – 5 Atº Pl. de Calvià.

7 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

bunyolaEl partit es disputava a les 11.00 i les sensacions prèvies eren de molta il·lusió i nervis per començar el primer partit oficial de les seves vides. El dia es presentava molt destapat i assolellat i la calor va esta present durant tot l’esdeveniment.

Amb la xiulada inicial, l’At. Bunyola es presentava ben posat, amb bona actitud i moltes ganes, moltes ajudes en defensa i bona sortida de pilota, però de mig camp per amunt es feien massa pèrdues de possessió per falta de combinació i definició a més de les dificultats que imposava el #15 de l’At. Pl. de Calvià, el seu central, que fou el jugador més destacat i acertat del seu equip juntament amb el mig dret i el davanter que demostraren ser jugadors habilidosos. Al minut 2 arribava el 0 – 1 després d’un error defensiu de falta de contundència, però el Bunyola seguia amb les mateixes ganes. Durant els 6 minuts restants no hi va haver un dominador de la pilota; recuperacions i pèrdues per part d’ambdós equips. El segon quart inicià favorable al Bunyola, amb millors combinacions amb varies arribades de perill, però amb moltes errades de col·locació, sobretot defensiva. El Bunyola no va aprofitar les ocasions de gol i al minut 15 arribà el segon per al Pl. de Calvià gràcies a una pèrdua durant la sortida de pilota (0 – 2 al marcador). Després d’això el Bunyola va seguir tenint ocasions, però cap d’elles convertides i l’adversari només creava perill mitjançant contraatacs però sense arribar a xutar excepte en una ocasió que fou ben rebutjada per Valentí.

La segona meitat va començar amb perilloses envestides del Bunyola amb vàries ocasions de gol, però faltava definició. Tot el 3r quart va seguir amb la mateixa dinàmica fins que al derrer minut (32), el Pl. de Calvià va aconseguir travessar la defensa bunyolina amb un contraatac per banda dreta aconseguint el 0 – 3, acabant així el 3r quart. A l’últim quart el Bunyola seguía cercant el gol amb arribades perilloses i jugades de córner, fins que al minut 35 arribava el primer gol lliguer de l’Atlètic Bunyola obrat per Albert Orell amb asistencia de Toni Bujosa (1 – 3 al marcador) i pocs minuts després el Bunyola tengué una clara ocasió de gol però la falta de definició es dels bunyolins es manifestà una vegada més, pero el domini de la pilota estava compartit a parts iguals amb atacs a ambdues porteries i al minut 38 arribava l’1 – 4 amb un potent xut de falta seguit de l’1 – 5 que es va afegir al marcador ja al descompte després d’un ràpid contraatac del Pl. de Calvià.