CM Via Tacciolli – Sporting Sant Joan CE (1-2)

7 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
Pfccmrimera jornada de lliga en la qual el CM VIA TACCIOLLI no va poder aconseguir la victĂČria. L’equip es va veure sorprĂšs a la primera part per dos gols dels visitants al contracop. L’equip va disposar de moltes ocasions perĂČ no va poder retallar distancies fins a l’inici de la segona part. El partit va ser molt disputat fins als darrers instants. Els vermellencs no pogueren empatar malgrat les moltes ocasions tingudes. El prĂČxim partit serĂ  dia 10 a les 21 hores a AlarĂł. GrĂ cies a tot el public assistent que va venir a recolzar l’equip!

PLANTILLA: 4 Sebas Ramis, 5 Nilson, 7 José Luis, 8 Alex, 9 Sergio, 10 Víctor (GOL), 11 Manu, 12 Javi, 13 Carlos, 14 Sebas, 15 David, 16 Peña.
Primera jornada de liga en la que el CM VIA TACCIOLLI no pudo conseguir la victoria. El equipo se vio sorprendido en la primera parte por dos goles de los visitantes al contragolpe. El equipo dispuso de muchas ocasiones pero no pudo recortar distancias hasta el inicio de la segunda parte. El partido fue muy disputado hasta los instantes finales. Los bermellones no pudieron empatar aunque tuvieron muchas ocasiones para lograrlo. El prĂłximo partido serĂĄ el dia 10 a las 21 horas en AlarĂł. Gracias a todo el pĂșblico asistente que vino a apoyar al equipo!

Comentarios cerrados