Segunda-B ; Badalona 3 At.Baleares 2

5 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

4784Tercera victĂČria del nostre primer equip com a local malgrat haver de jugar tres quartes parts del partit en inferioritat numĂšrica per l’expulsiĂł d’Amantinial minut 22.

Bon inici del Badalona amb una primera ocasiĂł d’Abraham, en una rematada de cap que ha sortit per sobre de la porteria del porter visitant. El jugador canari s’ha inventat una jugada al minut 20 que ha significat el primer gol, desprĂšs de que Raul Torres hagi aprofitat la seva assistĂšncia. Al mi ut 22 ha arribat l’expulsiĂł de Pablo Amantini per doble amonestaciĂł. Malgrat aquest contratemps, una nova genialitat d’Abraham ha significat el segon gol, marxant a prop de la lĂ­nia de fons i ficant la pilota pel segon pal, lluny de l’abast del porter.

Mateix guiĂł a l’inici de la segona part, nova ocasiĂł del jugador canari. Qui ha marcat perĂł ha estat el Balears, aprofitant una badada defensiva mitjançant Cifu. Minuts de patiment per la nostra parrĂČquia fins que novament ha aparegut Abraham, provicant un penal que ha transformat Raul Torres.

El partit ha quedat definitivament trencat, fins i tot Carracedo ha tingut el quart gol al seu abast, sent novament els mallorquins els que han retallant diferĂšncies al lĂ­mit del temps reglamentari.
Fuente web Badalona
Informa Sportsdecanostra

Comentarios cerrados