3-2: Desenllaç cruel pel l’Espanyol B devant el Mallorca

5 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

CapturaFinal amarg pels homes de PlanagumĂ  en el duel de filials davant del Mallorca B. Els blanc-i-blaus van aconseguir avançar-se grĂ cies a un gol de Carmona als deu minuts perĂČ els balears van tornar a posar l’empat al marcador des del punt de penal. Ja en el tram final de partit, el Mallorca va capgirar el marcador amb un gol de Cedric perĂČ els espanyolistes no van abaixar els braços i Jairo va aconseguir l’empat a 2 a tres minuts pel final. Malauradament, en l’Ășltim sospir, Cedric va tornar a aparĂšixer per fer el 3-2 definitiu en el temps de descompte.

Partit travat des del xiulet inicial amb un Mallorca B que no va deixar desplegar el futbol de combinaciĂł habitual dels espanyolistes. Tot i aixĂ­, Carmona va trobar el camĂ­ del gol en una passada a l’espai que va aprofitar per superar al porter i posar el 0-1 al marcador als deu minuts de joc.

Arrel del gol, el filial va crĂ©ixer i malgrat les interrupcions va trobar-se mĂ©s cĂČmode sobre la gespa. No obstant, en una de les primeres arribades locals, l’Ă rbitre va assenyalar el punt de penal en una decisiĂł molt protestada pels homes de PlanagumĂ . Sergio no va fallar des del punt de penal i va tornar a situar l’empat al marcador als 18 minuts de la primera.

Amb l’1-1, l’Espanyol B va tenir opcions de marxar al descans amb el marcador a favor, primer amb un xut d’AdriĂ  Carmona des de fora l’Ă rea i desprĂ©s amb un altre intent de Marc FernĂĄndez. PerĂČ en cap de les dues ocasions van poder superar a Royo.

A la segona meitat el partit va seguir el mateix guiĂł que en el primer temps. Un partit encallat al mig del camp, poc fluid i sense excessives arribades a cap de les dues Ă rees. Tot i aixĂČ, a un quart d’hora pel final, el Mallorca va tornar a mostrar la seva efectivitat de cara al gol quan Cedric s’avançava dins l’Ă rea i empenyia la pilota per posar en avantatge al seu equip.

Lluny de llençar la tovallola, els jugadors de l’Espanyol B van provar de totes maneres tornar a igualar el partit i d’aquesta actitud va nĂ©ixer el gol de Jairo amb una passada filtrada entre la defensa que el davanter blanc-i-blau no va perdonar davant de Royo. Quan l’empat semblava el resultat definitiu i fins i tot Mamadou havia tingut opcions de donar la victĂČria al filial espanyolista, va tornar a aparĂšixer Cedric en temps de descompte aprofitant una pilota dividida entre dos centrals per fer el 3-2 definitiu.

Fitxa tĂšcnica:

RCD Mallorca B: Royo, Cifre, Gabri, RaĂșl, One, Clausi, Sergio (Kike, min.75), Sastre (Uche, min.66), Iriarte (Domi, min.84), Cedric i Brandon.

Espanyol B: Andrés, Rober, Raillo, Ángel, Héctor, Joan, Marc Fernåndez (Rubén Duarte, min.89), Pol Llonch, Jairo, Carmona (Mamadou, min.66) i Luque (Sales, min.89).

Gols: 0-1, Carmona (min.10); 1-1, Sergio (p.)(min.18); 2-1, Cedric (min.76); 2-2, Jairo (min.87) i 3-2, Cedric (min.90).

Àrbitre: Sr. Pulido Santana (Col. Las Palmas). Va amonestar a Raillo, HĂ©ctor, Pol Llonch, Gabri, Sastre i Iriarte.

IncidĂšncies: Ciutat Esportiva Antonio Asensio.