XXVIIIè Campionat Intercaixes Fútbol Sala a PALMA

3 octubre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

equip-sa-nostra-300x23911 equips disputaran el  XXVIIIè Campionat ACRECA Intercaixes Fútbol Sala Masculí  i dos l’XIè Campionat de Fútbol Sala Femení  A Palma (Mallorca) del 5 a l’11 d’octubre

L’Associació d’Empleats de SA NOSTRA organitza enguany, del 5 a l’11 d’octubre, l’edició 28 del torneig de futbol sala masculí i femení en el qual participen empleats i empleades de diferents caixes d’estalvis i entitats financeres de tot Espanya. L’organització general és a càrrec de la Federació Nacional d’Associacions Culturals i Recreatives d’Empleats de Caixes (ACRECA).
L’any 1999, “SA NOSTRA” ja va organitzar una edició d’aquest campionat a nivell nacional, el qual va tenir un bon èxit, tant a nivell participatiu com organitzatiu, i en el qual es va comptar amb el suport, entre d’altres entitats, de l’Ajuntament de Palma, el qual enguany ha tornat cedir les instal•lacions esportives per a la disputa dels campionats i el Castell de Bellver per fer la recepció a tots els equips. Aquest acte de recepció tendrà diumenge, 5 d’octubre, a partir de les 19.30h.
La competició aplegarà a Mallorca, durant una setmana, més de 300 persones entre jugadors i acompanyants.
Els equips participants són, en categoria femenina: el DAD Kutxa i el Cajastur.
En categoria masculina, a més de l’equip de Sa Nostra, hi prenen part DAD Kutxa, Caja España, Caixa Cataluña, ATTECA Canarias, Granada, CECA, BBK (Kutxa), URECA Vigo, CAM i el Cajastur.
Les finals se disputaran el dissabte el capvespre al pavelló de Son Moix.
La resta d’eliminatòries tendran com escenaris els pavellons Toni Pizà, al polígon de son Castelló, i el de Secar de la Real.

fuente deportebalear
informa sportsdecaonstra.com

sa-nostra-futsala

Comentarios cerrados