Athletic Club de Montuïri 2 – Son Sardina 1.

29 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
1969322_642452775876026_703064303136343003_nEren aporp de les 18h quan la pilota començava a rodar al Revolt. Al minut 31 Rechach estavellava una pilota al travesser de porteria visitant. Poc després García al minut 36 feia una dura falta sobre Ginard i l’àrbitre li mostrava la segona targeta groga i així el Son Sardina es quedava amb 10 homes. Encara no havia acabat la primera part quan Mas amb un bot es lesionava a l’angonal.

A la mitja part l’entrenador Tomeu Fullana canviava al lesionat Mas i entrava Solier.
Al segon temps al minut 56 un jugador visitant, quasi marcava un gol en pròpia porta quan rebutjava la pilota i feria el travesser.
Era al minut 76′ i l’àrbitre assenyalava una falta indirecta dins l’àrea local en motiu d’un  joc perillós de Candela,  que no acabava en gol tot i que es va xutar en dues ocasions.
Passaven els minuts i els atlètics no aconseguien marcar a un Son Sardina amb 10 jugadors, fins que Solier (80′) una altra vegada estrenava el marcador amb 1-0.
Quan els aficionats encara celebraven el primer gol, Nicolau feia una passada a Barceló (82′) i es plantava davant el porter visitant i marcava el 2-0.
Quan quedaven pocs minuts per acabar el partit Coronado provocava un penal, i el porter Miralles Martorell s’estirava a la seva esquerra aturant-lo. Uns segons més tard l’àrbitre interpretava i xiulava unes mans de Mesquida dins l’àrea local i Forteza (86′) del Son Sardina feia el 2-1.
Després de quasi deu minuts de temps d’afegit el col·legiat indicava el final del partit,  i pocs segons després es va apagar l’iluminació del terreny de joc.
La  dada rellevant del partit es que l’onze titular era 100% montuirer.
Alineació: Miralles Martorell, Candela, Bergas, Cerdà Cifre, Rechach, Andreu, Mayol, Mas, Barceló, Ginard i Servera.
Suplents: Coronado, Nicolau, Ramis, Mesquida, Solier.
Entrenador: Tomeu Fullana.
Delegat: Daniel Ortiz i Antoni Vidal.
Canvis: Solier per Mas (46′), Coronado per Andreu (60′), Nicolau per Servera (76′), Mesquida per Ginard (81′), Ramis per Barceló (90′)
Targetes grogues: Andreu (9′), Rechach (67′), Coronado(85′).
Àrbitre: Yaya, Yassin
El pròxim partit serà dissabte a les 19:30h al camp de l’Andratx: Andratx B – Athletic Club de Montuïri.