COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA DE VOLEIBOL A MANACOR

23 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

10665184_402493193237681_7340819266957725779_nAquest mes de setembre, com ja fa desde 25 anys enrera, ha començat una nova Temporada de Volei pel Club Voleibol Manacor.


Després de finalit-zar la Temporada de Volei Platja, tots els equips del Club han començat els entrenaments al Poliesportiu Bernat Costa de Manacor i al Poliestportiu IES de Porto Cristo.
Aquest cap de setmana, diferents equips del Club ja han començat a jugar partits amistosos.
Els dos equips Infantils Femenins de Manacor varen jugar un Torneig amistĂłs a Soller.
L’equip Infantil “B”, encara esser totes les jugadores de primer any i unes quantes que encara son alevins, va sorprendre pel seu bon joc davant equips amb molta mes experiùncia i, encara no guanyar cap partit, va esser capaç, al manco, de guanyar un set.
L’equip Infantil “A”, amb les jugadores de segon any, va mostrar el potencial que tĂ© aquest any i va guanyar al Cide “A”, Santa Magdalena Sofia “A”, CV. ArtĂĄ “A” i nomes va caure amb l’actual CampiĂł de Balears, el CV. Soller “A” en el tiebreak.

1ÂȘ DIVISIO NACIONAL :
L’equip de 1ÂȘ DivisiĂł Nacional va jugar el primer partit de la Temporada, fent un amistĂłs a Manacor, amb l’altre equip de les Illes que aquesta temporada tambĂ© jugarĂ  a 1ÂȘ Nacional, el CV. Ca’nVentura Palma.
El partit va comptar amb una bona assistĂšncia de pĂșblic que va poder disfrutar del bon partit que varen fer els dos equips i que, desprĂ©s de mĂ©s de dues hores de lluita , va caure del costat de l’equip palmesĂ  en el cinquĂš Set per 14-16.

EL F.C. BARCELONA DE VOLEIBOL JUGARÀ A MANACOR
Gràcies a la col.laboració del Senyor Damià Seguí, President del CV. Ca’n Ventura Palma, aquest dissabte, a les 12’00 hores, el F.C. Barcelona de la Superlliga 2 de Voleibol, aprofitant que ve a jugar el dissabte i el diumenge amb el Ca’n Ventura al Poliesportiu Germans Escalas de Palma, jugarà a Manacor un partit amistós amb el nostre equip.
Es una bona ocasió pels aficionats al volei per disfrutar d’un bon partit. Vos esperam!

Comentarios cerrados