LA FUNDACIÓ DEL FUTBOL BALEAR SE PRESENTA HOY

22 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

ffibEntre les autoritats que han confirmat la seva presència hi ha el batle de Palma, Mateu Isern, diversos batles, el conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, i el vicepresident del Consell de Mallorca, Joan Rotger.

En la darrera reunió de la Comissió executiva de la Fundació del Futbol se va confirmar la data de la presentació, a la que es convidaran els directius dels clubs i a representants de les principals institucions polítiques. El batle de Palma, Mateu Isern, serà un dels principals convidats, ja que el Consistori palmesà va ser l’impulsor de la creació de la Fundació, a través del Conveni de traspás de la propietat de Son Malferit. (Les instal·lacions de Son Malferit eren de l’Ajuntament i varen passar a ser propietat de la FFIB el setembre de 2013, ara fa un any).

La Fundació té com a president Miquel Bestard. La Comissió Executiva está formada per Juan Luis Solano (secretari), Manolo López Lacal , Pere Cladera , Josep Sansó, Josep Roldán, Germán Rodriguez, Miquel Mateu, Margalida Ferrando, Antoni Rigo, Pau Nadal, Bartomeu Riera, Miquel Vives i Salvador Mateu
FFIB

 

fundacion FFIB

 

 

 

Comentarios cerrados