C.E. LLORET ; LA REFORMA DELS VESTUARIS HA FINALITZAT

17 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria:

DSC_0012 (Copiar)Ahir vĂ rem poder fotografiar la reforma efectuada per  l’Ajuntament de Lloret als vestidors i la nova construcció  de banys pĂșblics. Cal a dir, que feia mĂ©s de trenta anys  que els vestuaris foren construĂŻts, i prĂ cticament no s’havien remodelat fins ara. Sens dubte, era una obra  necessĂ ria donat l’estat d’envelliment que presentaven les instal‱lacions. El vestidor local, ha estat ampliat, s’ha enrajolat, s’han canviat les antigues i deteriorades finestres per unes de noves i s’ha pintat.

El vestidor visitant, s’ha enrajolat, s’ha pintat i tambĂ© s’han substituĂŻt les finestres. El vestuari del  trio arbitral, s’ha enrajolat, s’han canviat les finestres, i  s’ha fet una dutxa i un bany en condicions. D’altra banda, i molt important, ja que era una necessitat molt demandada per tot el pĂșblic que assisteix al camp, s’han  construĂŻt dos banys pĂșblics. Un per a dones amb accĂ©s  per a minusvĂ lids i un altre per a homes. Cal a dir, que  els dies que el poliesportiu es troba tancat, els aficionats  havien d’accedir al vestuari local per poder anar al bany.  

Des de la UE.Lloret, agraĂŻm enormement la tasca  efectuada pel consistori, per haver duit a terme aquesta  millora de les instal‱lacions del camp de futbol. Esperem i desitgem que tant els jugadors com el pĂșblic, sĂ piguen  valorar l’esforç realitzat i procurin conservar aquestes instal‱lacions per molts anys
Fuente C.E. Lloret

Comentarios cerrados