ARRANCA LA 2014-2015 AMB MES VOLEI QUE MAI!!

17 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
cv sollerDespres d’un estiu frenĂštic en que prĂ cticament no s’ha aturat l’activitat esportiva, arrancam una nova temporada amb tots els equips definits i preparant les seves temporades de pista.

Per aquesta temporada el CVS conta amb un nou equip federat com es el Senior masculĂ­ B. Equip format per antics jugadors i d’altres amb poca experiĂšncia, amb un perfil potser mes social. AixĂČ si, molt de volei i mĂ xima serietat com en tots els equips del Club.
La categoria femenina segueix amb set equips federats, tres infantils, un cadet, dos juvenils i un sénior, mentre que en categoria masculina en trobam sis. Dos infantils, un cadet, un juvenil i dos sénior.
A mĂ©s, els quatre grups de l’escoleta municipal seguiran fent gaudir als mes petits amb les noves incorporacions d’Aina Freixas i Albert Ros que intentaran donar continnuitat a la gran tasca feta els darrers anys per tots els responsables de l’escola de volei.
Aquest es el quadre d’entrenadors del CVS per a la present temporada… de mica en mica anirem presentant tots els equips. Aferrau-vos fort que aixĂČ arranca… Benvinguts i grĂ cies a tots!!!…
ImageProxy

Comentarios cerrados