JUVENIL NACIONAL; FERRERIES – FERRIOLENSE (2-0)

15 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
FERRERIES

FERRERIES

Ahir en el primer partit a casa de lliga nacional juvenil de l’equip que entrena Fonso Rico, va arribar la primera victoria per 2 a 0 contra el Ferriolense, un equip que en cap moment va posar les coses facils, ja en l’inici es va mostrar un equip perillĂłs amb intensitat, per lo que ho vam tenir que donar tot per passar a dominar el partit, fins el minut 30 el partit estava molt disputat perĂł un cop de cap de Sergi MeliĂĄ ens va posar en avantatge i agafar mĂ©s força, i fins el descans vam dominar creant perill, i en el minut 37 va arribar el segon gol desprĂ©s de una bona finalitzaciĂł de Sergi Sansaloni, amb aixĂł es va poder arribar al descans amb la tranquilitat del resultat.
A partir del segon temps el Ferriolense va apretar per escurçar distancies, per lo que vam cedir el domini per tancar espais i no ens sorprenguessin tot i tenir mĂ©s la pilota no van disposar de gaire ocasions clares, nosaltres teniem que controlar el partit i esperar alguna contra per poder fer algun gol mĂ©s, el mĂ©s important va ser el gran treball de tot l’equip fins el darrer minut aguantant la porteria amb ordre i concentraciĂł.
Una gran victoria que ens dona 3 punts en aquest inici, per anar sumant de cara a conseguir la permanencia, mostrant que a casa tenim que fer nos forts i que cada partit serĂĄ de lluita els 90 minuts contra bons equips.
Dissabte que ve jugarém a Eivissa en el camp del Portmany un equip sera perillós després de perdre els 2 primers partits.

No queda mĂ©s que felicitar per aquesta gran victoria a tot l’equip, vos ho mereixeu enhorabona a tots seguiu aixĂ­.