Sta.Ponsa-U.E.Lloret (0-2) UN LLORET MOLT SERIÓS CONTÍNUA INVICTE

14 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

7101Ahir es visque la tercera jornada  amb un duel de dos   equips que aspiren a estar a la part alta de la  classificacio, el Santa Ponça i el Lloret. Varem gaudir d’un  partit molt disputat desde el primers minuts. L’equip local  intentaba basar el seu joc amb els desplaçaments de  balón en llarg, les segones jugades i el seu gran estat  fisic, el Lloret va sebre dur en tot moment el partit  controlat i garibe no va deixar que l’ equip local tengues  ocasions per marcar.

Amb molta feina de tot l’equip, el  conjunt visitant s’adelantaba en el minut 25 amb un gol  de Sergio Guerrero i veía com es partit es posaba de  cara mentres l’equip rival es començaba a desesperar per marcar un gol, tot i aixi el resultat ja no cambiaria fins  arribar el descans. L’equip de Gibert començaba la segona part amb un  canvi a la delantera i amb l’ intenció de asediar la portería lloritana, cosa que no va succeir ja que la gran feina en  tasques defensives de tot l’equip impedía que tenguesin ocasions clares de gol, de fet foren els millors minuts de  l’equip visitant on es sentía còmode damunt la gespa,  controlant el balón, creant ocasions i amb el marcador a  favor.

Els 11 minuts de la segona part, amb la treta d’un corner a favor, Luis Gutiérrez anotaba de cap el que seria el segon i ja definitiu gol del partit. Cada minut que  pasaba afavoria l’equip visitant ja que no hi hauria mes  gols i el partit acabar amb un clar 0-2 que fa que el lloret no notas les baixes que tenia i sumi 3 victories de 3  posibles i on cal destacar la gran feina de tots els  jugadors on demostraren un pic mes que amb ganes i  esforç  tot es posible. A destacar els debuts de Xisco Roig i Domingo Ramis  que vestien per primer cop la camiseta lloritana i agrair  els aficionats que es deplaçaren fins el municipal de  Santa Ponça per donar suport a l’equip del nostre poble