PRIMER PARTIT DE LLIGA DIVISIÓ D’HONOR A NA CAPELLERA

13 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

Cartell_14_09-Divisio_HonorInteressant derbi mallorquĂ­ de juvenil DivisiĂł d’Honor, el previst per aquest dissabte a Na Capellera a partir de les 18.30 hores, entre dos equips amb grans similituts que els obliga a lluitar pels tres punts per defensar la temporada, tot just a la segona jornada de la lliga.

 
La plantilla de Pep SansĂł i David GarcĂ­a treballaran el seu debut a casa, davant l’aficiĂł manacorina, per sumar a la victĂČria de la setmana passada a Terrassa per 0 a 2; per contra els palmesans vĂ©nen amb zero punts desprĂ©s de perdre contra el Mallorca al mateix camp de Son Bibiloni, pel que vindrĂ n amb tot el carĂ cter i carregats de valor.
 
Per tant, partit molt interessant per aquest dissabte a Na Capellera a partir de les 18.30h!! No t’ho perdis!!!!! Vina a animar i recolzar al juvenils!!!!! 
 Preu entrada no abonats: 5 euros
Si encara no has recollit i/o sol.licitat el teu carnet aprofita aquest dissabte!!!!!!
AdemĂ©s tots els assistents al partit, presentant el carnet i/o abonant l’entrada, obtindreu un fantĂ stic descompte d’un 15 per cent en carta per anar al Restaurant Ca’n Antonio de MontuĂŻri, especialistes en carns a la brasa i embutits ibĂšrics (podeu fer reserves al telĂšfon 971 64 40 70) que podreu aprofitar durant les properes setmanes!!!!!!
FUENTE CDMANACOR
Informa sportsdecanostra

Comentarios cerrados