División de Honor Juvenil ; Manacor-San Francisco (1-0)

13 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

manacorA_SanFrancisco-300x197El juvenil Divisió d’Honor del CD Manacor suma tres punts més al seu debut a Na Capellera al guanyar per 1 a 0 al San Francisco. Dues jornades i dues victòries i els manacorins mantenen la seva porteria a zero. Bona assistència de públic i agraïment de la plantilla a l’afició.

Alineacions:
Manacor: Soto, Joan Tomeu, Enry, Rafa, Mateu, Cabrer (Miki min.52), Rubén (Ivan min.89), Toril (Adri min.88), Miquel (Lluís min.68) Sergi.
San Francisco: Pocoví, Gris (Gori min.86), Gori Julià, Jordan, Eros, Gerardo, Mauro, Reni, Rodado (Selvia min.70), Franco (Borsa min.77), La Torre (Eder min.60)

Gols: 1-0 min.85 Miki

Àrbit: Sebastià Ripoll assistit a les bandes per Coll Pérez i Carvajal Vales.

Tarjetes: groga a La Torre, Selvia i Mauro pel San Francisco i Mateu, Ruben i Miki pel Manacor.

Crònica:
Primera part amb major domini de l’equip visitant amb una clara ocasió de gol fallada i un pal que avisava als manacorins però que tot i això, permet arribar al descans amb empat a zero. A la segona part, el Manacor millora amb més control de la pilota fins que al minut 85 després d’una gran jugada de Toril amb opció de xut la centra amb profunditat a Miki que no falla i marca el 1 a 0 definitiu. Per tant, victòria al primer partit jugat a Na Capellera i al primer derbi mallorquí del Manacor, davant una bona assistència de públic i suma el sis punts jugats.

La propera setmana els jugadors de Pep Sansó visiten al At.Baleares que avui ha perdut 4 a 0 contra el Mallorca.