CE Constància – Sopar tradicional CE Constància amb la presència d’autoritats.‏

12 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

prensa 02 Com ja és tradicional, el Club Esportiu Constància va celebrar el passat dijous 11 de setembre, el seu sopar tradicional amb el cos tècnic de l’equip, jugadors, junta gestora i simpatitzants en les instal·lacions del restaurant “Es Lladoner” d’Inca.

Aquest punt de trobada tradicional de tots els aficionats i seguidors del Club Esportiu Constància, va transformar-se durant aquesta celebració en tota una demostració de unió i germanor entre totes les persones que fan feina per l’entitat esportiva d’Inca.

 

La reunió va contar amb la presència de destacades personalitats del món del futbol d’Inca i també va destacar la assistència del Batle d’Inca, Rafael Torres que va dedicar unes paraules de suport a tota la feina desenvolupada tant per la junta gestora, com per el cos tècnic i jugadors i també cap a tota l’afició mostrant la seva confiança en que l’equip arribarà a pujar a segona divisió B durant aquesta temporada.

 

El president de la junta gestora, Andreu Gili durant el seu torn de paraula, també va voler donar un reconeixement a tot l’esforç fet fins ara i va deixar patent la seva confiança en un futur promissori per a la institució esportiva.

 

Durant la celebració del sopar també se va tenir l’oportunitat de felicitar a un dels jugadors de la plantilla del Club Esportiu Constància per motiu del seu divuitè aniversari i la seva majoria d’edat. Aquest va ésser el jove “Benji” que va declarar que se sentia molt feliç d’arribar a aquesta fita dins l’equip d’Inca.

prensa 01 prensa 07 prensa 06 prensa 05 prensa 03

Comentarios cerrados