Sant Jordi B 2 – Athletic Club de MontuĂŻri 2 (Ver Galeria de Fotos)

8 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria:
 ATLETICO MONTUIRIEl partit va començar amb deu minuts de retard a causa d’un forat a la xarxa a una de les porteries que es va solucionar en poc temps. El partit començava igualat amb ocasions pels dos equips fins que Ginard va demanar el canvi per una lessiĂł a l’angonal. Poc desprĂ©s s’avançava al marcador el Sant Jordi amb un gol de Cecot(25′) i acabava la primera part on va donimar l’equip local.
Pocs segobs desprĂ©s que l’altritre havia pitĂ s el començament del segon temps, el jugador local Pons (45′) feia el segon gol pel Sant Jordi. El partit estava costa per amunt pels atlĂštics, on s’havia de lluitar per aconseguir algĂșn punt. DesprĂ©s d’alguns minuts d’incertessa, perĂČ sense baixar els barços, una gran jugada de Servera (75′), on es va girar dins l’Ă rea i va xutar, marcava un gol que donava esperances a l’equip de MontuĂŻri.
Passat el gol, l’Athletic que recuperar l’esparança i quasi a les acaballes del partit l’arbitre pitava unes clares mans dins l’Ă rea del Sant Jordi i Mas(83′) amb un contendent xut, convertia un penal i empatava el partit. Poc mĂ©s va passar fins que l’arbitre va pitar el final del partit.
L’Athletic Club de MontuĂŻri aconseguiex un gran punt que dĂłna forces per seguir
lluitant.

Punt d’or dins sant Jordi.AlineaciĂł: Salas, Bergas, CerdĂ  CerdĂ , CerdĂ  Cifre, Rechach, Andreu, Mayol, Candela, Ginard, Servera, Mas.Entrenadors: Guillem Munar, Tomeu Fullana.

Delegat: Antoni Vidal.

Suplents: Miralles Martorell, FerrĂ , Mesquida, Coll, Nicolau.

Tarjetes: CerdĂ  CerdĂ  (53′), Mesquida (62′), Servera (90′)

Canvis: Nicolau per Ginard (16′), Mesquida per Andreu (59′), Coll per Bergas (77′).

Arbitre: Sastre Ribas.

El prĂČxim partit serĂ  an es Revolt, Athletic Club de MontuĂŻri – F.Base Santanyi D.S. a les 19:00h. Ver mĂĄs