Recepció a la Junta Gestora del Club Esportiu Constància per part de les Autoritats de Lloseta‏

7 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

presidente llosetaEl batle de Lloseta, Bernat Coll Ramón i el president del Club Deportivo Llosetense Pedro Ignacio Prieto varen rebre minuts abans del començament del partit de lliga corresponent a la tercera jornada de la tercera divisió, a la delegació del Club Esportiu Constància. Aquest petit encontre va ésser marcat per la cordialitat i el bon humor deixant així patent les bones relacions institucionals que la nova directiva de la Junta Gestora, presidida per Andreu Gili i representada en aquell moment també pel Vicepresident de l’entitat Joan Perelló, volen mantenir amb els diferents clubs i entitats esportives de l’illa.

 

Durant la visita al camp del CD. Llosentense se varen poder intercanviar impressions, desitjos i bons auguris per a tots dos equips en aquesta competició a més de felicitar personalment al Batle del municipi de Lloseta per les festes que s’estan duent a terme aquests dies.

 

Tant la directiva del Club Esportiu Constància com les autoritats de Lloseta i del Club Deportivo Llosetense varen centrar després la seva atenció en el desenvolupament del partit i varen emplaçar-se per a la pròxima cita entre els dos equips que tindrà lloc al Nou Camp d’Inca a la segona volta del campionat de tercera divisió.

 

Fi nota de premsa

S’adjunten fotos de Andreu Gili Vizcaíno, president de la Junta Gestora del Club Esportiu Constància amb el Batle de Lloseta, Bernat Coll Ramón i amb el president del CD Llosetense Pedro Ignacio Prieto. També s’adjunten fotos del Vicepresident de l’entitat d’Inca Joan Perelló, escoltant a personalitats distingides del CD Llosetense.

Premsa CD.Constancia

 

autoritats 003 autoritats 002 autoritats 001

Comentarios cerrados