Regional Preferente;Petra – Genova (3-2)

7 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

petraLa primera part ha estat totalment per el genova que ha sabut com jugar i aturar la sortida del petra,a partir de primer gol el genova ha seguit apretant i els locals no aconseguirn reaccionar, fruit del domini del visitans ha arribat el segon gol a falta de 10 minuts per el descans i amb 0-2  arriban al final de la primera part.
La segona part ha començat tot el contrari amb els locals molt enxufats i el genova intentant mantenir el resultat. Dos dels gols del petra han arribat per contratacs molt rapids que han fet que el genova no pogues aturar,  a falta de 6 minuts del final ha arribat el gol de la victoria per els locals.

Petra: Monroig,Rossello,  Gaya, Carlos Ruiz (Cabrera), Antoni Monroig, Riutort,  Cifre (Llorens ), Bonnin,  Ribot, Barcelo (Jaime) y Font.

Genova:Borja, Lozano,  Enseñat,  Montesinos, Ubay ,Alemany,  Garcia,  Valca,Carriles, Maties  y Norte (Garces) .

Árbitro: Vega Martin.