PREVIA 3ª DIVISIÓ MANACOR – AT. RAFAL (Sabado 6 de Septiembre 18,30 Hrs)

5 septiembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Cartell_6_setembreAquest dissabte a les 18:30, l’equip den Joan Mayordomo  rebrà la visita  a Na Capellera l’equip de ciutat el CD Atlètico Rafal, dirigit per en Daniel Gomez Panizza.

L’equip de Palma ha perdut els dos partits de lliga previs contra el Binissalem i el Llosetense, per tant,  cal esperar que venguin en moltes ganes de sumar el seus primer punts i per aconseguir-ho conten amb un jugador que ens coneix bé,  en Rafel Caldentey, jugador format al CD Manacor i que aquest any milita a l’equip de tercera divisió de Palma.

El Manacor necessita  treure endavant aquest partit per llevar-se el mal gust del partit de la setmana passada contra el Penya Deportiva que va guanyar 3-1 en un mal partit dels manacorins.

Afegir que el tècnic mancorí no podrà contar amb en Miquel Martí que ha estat intervingut aquesta setmana per una rotura de lligaments creuats.Arbitre Alfonso Carballal Vales

El partit estarà dirigit pel col·legiat Alfonso Carballal Vales , àrbitre d’origen gallec però que pertany a la delegació balear
fuente CD.manacor

Comentarios cerrados