PRIMER ENTRENAMENT EBA CCE SANT LLUIS‏

27 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

eba-primer-entreno-2-200x200Amb puntualitat britànica s’ha donat el tret de sortida a una nova temporada del primer equip de la Secció de Bàsquet del CCE Sant Lluís.

A les 20:30 hores els jugadors han sortit al parquet de Ses Canaletes per tenir la primera presa de contacte amb la pista. Una hora i mitja d’entreno a les ordres d’en Joan MartĂ­nez Escala, Dani Sastre, Paco SeguĂ­ i LluĂ­s Pons, tot preparant el partit del prĂČxim dijous, corresponent al II Trofeu Festes de Sant LluĂ­s, que l’enfrontarĂ  al CB La Salle MaĂł a partir de les 20:45 hores.

Per motius laborals no han participat d’aquesta primera sessió els jugadors Cristian, Payeras i Josuah.

En acabar aquesta primera sessió d’entrenaments els jugadors s’han banyat per l’ELA, recollint el repte llençat per la Directiva del club. Isma Seguí ha estat l’encarregat d’anunciar els tres nominats per part de l’equip, el CB La Salle Maó, el CB Es Castell i el President de la Federació Balear de Bàsquet i anunciant que els doblers arreplegats de les multes de la temporada anterior seran el seu donatiu.

S’ençata aixĂ­ una il.lusionant temporada, que començarĂ  oficialment el prĂČxim 5 d’octubre al Poliesportiu Municipal d’Alaior.

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados