Presentació del primer equip, juvenil DH i futbol base. Dimecres 27 d’agost a les 19:00 al camp de Son Malferit.

25 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Jugara el At.Baleares en son malferitL’afició blanc i blava, té una cita ineludible en la qual serà una festa per a tots.

Es presentaran les plantilles dels diferents equips,amb especial atenció dels aficionats en el primer equip i l’equip juvenil de Divisió d’Honor.

Hi haurà parlaments a càrrec del president Toni Garau, dels màxims accionistes senyors Ingo Volckmann i  Guido König, del mister Nico López i del president de la federació, senyor Bestard.

L’acte servirà també, per donar a conèixer la nova casa de la família balearica, el camp de Son Malferit, que estarà pràcticament enllestit.  Amb l’ampliació de la grada, la construcció d’una coberta, dues grades desmuntables, la nova gespa, un club social per als aficionats,bar i altres obres que és podran visitar.

Tot en un ambient festiu, amb música i un refrigeri amb productes de la terra.

Les oficines obriran de 17h a 21h per si voleu renovar o fer-vos abonats. Vos recordam que els preus dels carnets d’abonat són: 99€ general; 50€ els sub23, aturats i jubilats; 20€ per menors (de 0 a 18 anys) carnet voluntari; 1.000€ VIP (parking, 2 seients a tribuna coberta, tots els partits de lliga, copa del rei -excepte final- i Play Off).

Vos esperam a tots i totes!

Comentarios cerrados