“Cracks pel món” visita Manchester per conèixer la nova vida del jugador de futbol, Iván Ramis

25 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

+6++Aquest dilluns l’equip del programa Cracks pel món ha visitat Manchester per conèixer de primera mà la vida del jugador de futbol Iván Ramis. Ell és un dels millors futbolistes mallorquins que existeix. Un desconegut per a la premsa i l’afició perquè  sol ser molt esquiu. Els nostres companys de Cracks pel món han descobert què en realitat és un tros de pa.  

Iván Ramis ens obrirà les portes de ca seva a un barri cèntric de Manchester. Però el nostre presentador, Carlos Hernández, li té preparada una sorpresa molt especial, ja que, juntament amb l’equip del programa ve el millor amic de n’Iván a qui no veu des de fa mesos.

El protagonista d’aquesta setmana ens presenta la seva dona, qui ens conta com és viure allà i la seva filla de tres anys que és un encant. Amb ells coneixem una mica Liverpool.

Cracks pel món és un espai de proximitat destinat a conèixer el dia a dia de tots els esportistes que viuen i triomfen fora de les Illes Balears, ja sigui perquè han nascut a Balears o perquè han realitzat amb èxit la seva carrera a les Illes.

Amb aquest programa la televisió autonòmica balear vol fer un homenatge als grans de totes les disciplines esportives que competeixen amb èxit per tot el món. Cal destacar que les Illes són el territori per metre quadrat amb més campions a l’actualitat i a IB3 Televisió us els volem descobrir cada dilluns vespre a les 23.00 hores, de la mà de Carlos Hernández.

Al web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i si no el podeu veure el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Comentarios cerrados