Amistoso; Bunyola-Lloret (0-3) Se acabarón las pruebas

24 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

35911El partit va començar ben aviat per al Lloret que va  aconseguir avançar-se al marcador amb un gol de  Juanjo. A partir d’aquí la primera part va ser molt igualada  i amb bastant ritme, però el marcador no es va moure.  A la segona part hi va haver canvis i el Lloret va mantenir un gran nivell, aconseguint en pocs minuts sentenciar el partit amb dos gols de Juanito a pilota aturada. Amb el 0- 3, el Lloret va controlar el partit fins al final davant un bon bunyola, que segur lluitarà per l’ascens a primera regional aquesta temporada. Amb aquest partit, finalitzen els amistosos de pretemporada amb un balanç molt positiu. Una sola  derrota contra un preferent i quan només portava una setmana d’entrenaments. La resta de partits a excepció de l’empat contra el Felanitx de preferent s’han saldat  amb victòries i a més mostrant una capacitat golejadora  demolidora, ja que en 6 partits s’han aconseguit marcar  17 gols. La setmana que ve comença la lliga, una lliga que de ben segur serà dura, però alhora molt emocionant.