CCE Sant Lluís Basket ; RENOVACIONS MIKI I PAYERAS‏

20 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

miki-payeras-200x200Dues renovacions més s’han confirmat a les darreres hores. Es tracta dels interiors Miki Ortiz i Xavi Payeras, que continuaran un any més vestits de blau.

Miki Ortiz, 33 anys, cumplirà així la tercera temporada del seu segon cicle al CCE Sant Lluís. El pívot seguirà aportant la seva experiència al club blau.

Cal recordar que Ortiz ha passat per clubs com el CB La Salle Maó, CD Alcàzar o CB Ferreries, entre d’altres, essent un clàssic de la Primera Balear, i formant part del CCE Sant Lluís al llarg de 8 temporades repartides en dos cicles, i essent un jugador important en el constant creixement del nostre club.

Un altre renovació confirmada es la del jove pívot maonès Xavi Payeras, de 19 anys. Cumplirà així la segona temporada consecutiva al CCE Sant Lluís, en el que seguirà creixent com a jugador.

El maonès, format a la pedrera del CB La Salle Maó, ja ha disposat de minuts de qualitat en la passada temporada a la Primera Balear, i de ben segur al llarg d’aquesta nova temporada continuarà amb la seva progressió.

Dos grans notícies per el CCE Sant Lluís, que començarà els seus entrenaments el pròxim dimars a partir de les 20.30 hores.

Foto: Toñi Soler

 

 

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados