Resultats del VI TriatlĂł Pasta-Pasta de Cala Agulla

19 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria:

triatlo14_sortida1Diumenge, dia 17 d’agost, se va celebrar la sisena ediciĂł del triatlĂł Pasta-Pasta a Cala Agulla. Malgrat celebrar-se en agost el temps resultĂ  molt bo per a la prĂ ctica de l’esport,  Ășnicament les ones que hi havia a Cala Agulla afegiren un poc de dificultat a la prova.


Pel que fa a l’organtizaciĂł hem de dir que resultĂ  gairebĂ© perfecta, tot i tenir en compte la complexitat d’aquest tipus de proves que han d’enllaçar diverses sortides i entrades a les zones de control.

Vagi per endavant la nostra felicitaciĂł als organitzadors, l’eficient grup de col·laboradors i tots els que posaren la seva feina perquĂš tot anĂ s tan bĂ© (des de ProtecciĂł Civil de Capdepera, als socorristes de Salgabe, els treballadors de l’Ajuntament, Elitechip… i els informadors).

El triatlĂł de cala Agulla consta de 750 metres de nataciĂł, 10 quilĂČmetres de bicicleta i 4,5 quilĂČmetres de carrera. Hi participaren devers 130 atletes i nomĂ©s se produĂŻren dos abandonament.

DesprĂ©s de les inscripcions de darrera hora i els rituals de la preparaciĂł de els bicicletes, sabatilles i tovalloles, s’iniciĂ  la prova a la platja. Ja hem dit que les ones oferiren un suplement de dificultat als nedadors.


DesprĂ©s de pujar la duna d’accĂ©s al pĂ rquing s’iniciĂ  la part de bicicleta de muntanya. Enguany el circuit constava d’una Ășnica volta. AixĂČ facilitĂ  la transiciĂł amb la part de carrera. Al coincidir arribada i sortida en un mateix punt s’habilitaren dos carrils que, juntament amb el bon quefer dels voluntaris, facilitaren el desenvolupament de la prova.


Al lliurament de premis hi assistiren el regidor d’Esports, la de Medi Ambient i el batle de Capdepera.


En acabar la prova, ja dutxats i canviats,  els participants, acompanyants i col·laboradors pogueren gaudir del tradicional dinar de pasta oferta per Pasta-Pasta.


En fi, una jornada festiva i esportiva que es consolida amb una personalitat prĂČpia en l’incomparable marc de cala Agulla.


Els primers classificats sĂłn:

Individual MasculĂ­
1r. Carlos Oliver Vives , 0:58:48
2n. Tomeu Massanet Bisellac, 0:59:06
3r. Ivån Muñoz Tebar, 0:59:56

 

Individual femenĂ­
1a. Paula Maria Oliver Vives, 1:19:49
2n. Laura GalmĂ©s MĂŒller, 1: 26:47
3a. Ana Soler Guardia , 1:27:12

Equips
1r Toni Pascual, Toni Melis i Jaume Vaquer . 0:55:44
2n Pablo MartĂ­nez, Miquel Alzina i Luciano Flaquer 1:01:01
3r Kate Soos, Domingo Barragan i VĂ­ctor Aceituno. 1:01:48

Local individual masculĂ­
1r Xisco Sureda Mas 1:01:40
2n Toni Morey Guiscafré 1:06:09
3r Juan Carlos Barrantes Palomino 1:07:53

Local individual femenĂ­
1a. Montserrat Cruz Servera 1: 30:50

Local equips
1r Lorena Prowse, Miquel Àngel Mercant i Toni Femenies 1:16:36

A la plana d’elitechip podeu trobar totes les classificacions oficials.

http://www.elitechip.net/system/public/download/7f95fd28181b8db6b95e7c931e6e468a.pdf

 

Esperem disposar en breu d’un Ă lbum de fotografies a disposiciĂł dels participants per poder baixar les imatges fetes pels col·laboradors de Cap Vermell. AquĂ­ us deixam algunes imatges

 

 

 

 

 

Resultats del VI TriatlĂł Pasta-Pasta de Cala Agulla

Comentarios cerrados