Baloncesto ; Dani García seguirà lligat al CCE Sant Lluís

12 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

DANI-GARCIA-200x200Una de les renovacions més esperades acaba de confirmar-se. El talentós jugador, Dani Garcia, seguirà lligat al CCE Sant Lluís un any més.

Va ser una de les grans referències del CCE Sant Lluís en la històrica temporada del ascens a EBA, aportant en distintes facetes del joc, com anotació, pilotes robades o assistències, i donant el toc talent a l’equip en moments complicats, a més de ser un jugador compromès amb el  club.

Es caracteritza també per pendre grans decisions en moments complicats de partit, tinguent una excelent lectura del joc. Per l’afició lluissera que no el coneixia, el 8 dels blaus ha estat la gran sensació de la passada temporada.

El jugador català, nascut a Badalona l’any 1979, va fitxar la temporada passada amb el CCE Sant Lluís procedent del CD Alcàzar. Va ser un jugador referència de l’històric Jovent d’Alaior de la categoria LEB. Abans de venir a Menorca va jugar a EBA amb el  Maristes Ademar. A Menorca també a jugar amb el CB Ferreries a la Primera Balear, essent el millor jugador de la categoria.

Una gran notícia per el nostre club, una renovació molt esperada per tots d’un jugador que ha fet notables esforços per assistir a entrenos i partits, tot hi tenir feina o jugant inclòs amb problemes físics.

Poc a poc l’equip va agafant forma i s’espera estigui gairabé tancat per el partit de Festes de Sant Lluís que es jugarà dijous 28 d’agost a Ses Canaletes.

 

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados