La platja de Can Pere Antoni acull el dia 15 el Campionat de Balears d’Aigües Obertes – I Travessia Popular El Corte Inglés‏

7 agosto 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

.-IMG_1699 El director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich, ha assistit avui a la presentació del Campionat de Balears d’Aigües Obertes – I Travessia Popular El Corte Inglés, que se celebrarà el pròxim dia 15 a la platja de Can Pere Antoni en quatre distàncies que van dels 500 als 5.000 metres.

 

A la presentació també hi han estat presents el president de la Federació Balear de Natació, Raúl García, el director de Relacions Externes d’El Corte Inglés, Antonio Sánchez, i representants de Quirón Palma Planas, Coca-Cola, Gisper i Unisport Consulting, marques col·laboradores en aquest campionat-travessia popular.

 

Damià Vich ha destacat que aquesta prova “torna a confirmar que Palma aposta per l’esport en totes les seves modalitats”.

 

Vich ha afegit que “aquesta prova esportiva es desenvolupa a la platja de Can Pere Antoni, la qual cosa demostra que, a més de turisme de sol i platja, Palma està preparada per a la celebració de grans proves esportives com és el Campionat de Balears d’Aigües Obertes, prova que esperam que es consolidi al llarg dels pròxims anys”.

 

El Campionat de Balears d’Aigües Obertes – I Travessia Popular El Corte Inglés, s’inicia dia 15 d’agost a les 9 del matí amb la travessia escolar de 500 metres en la qual poden participar nins i nines de fins a 12 anys.

 

Després d’aquesta prova, se celebrarà la travessia curta de 1.000 metres de longitud, una altra travessia de 2.750 metres i una travessia de 5.000 metres. En aquesta última travessia, només hi podran participar els nedadors federats.

 

L’organització ha habilitat una ambulància, 2 zòdiacs, 10 piragües i 5 taules de paddle-surf per a la seguretat dels nedadors així com avituallament sòlid i líquid durant la carrera per als participants.

 

Antonio Sánchez ha recordat que les inscripcions es poden realitzar als centres d’El Corte Inglés de Palma i a la pàgina web www.elitechip.net.

 

En aquesta primera prova s’espera la participació d’uns 500 nedadors.

 

Peu de foto: Damià Vich, Raúl Garcia, Antonio Sánchez i representants de marques col·laboradores en el campionat.

 

 

 

 

 

La playa de Can Pere Antoni acoge el día 15 el Campeonato de Baleares Aguas Abiertas-I Travesía Popular El Corte Inglés

 

 

 

La prueba se divide en cuatro distancias que van desde los 500 metros para los más pequeños, hasta los 5.000 metros para los nadadores federados

 

 

 

Palma, 7 de agosto de 2014.- El director general de Deportes del Ayuntamiento de Palma, Damià Vich,  ha asistido hoy a la presentación del “Campeonato de Baleares Aguas Abiertas- I Travesía Popular El Cort Inglés”, que se celebrará el próximo día 15 en la playa de Can Pere Antoni en cuatro distancias que van desde los 500 metros a los 5.000 metros.

 

En la presentación también han estado presentes, el presidente de la Federación Balear de Natación, Raúl García, el director de Relaciones Externas de El Corte Inglés, Antonio Sánchez y representantes de Quirón Palma Planas, Coca Cola, Gisper y Unisport Consulting,  marcas colaboradoras en este campeonato-travesía popular.

 

Damiá Vich ha destacado que esta prueba “vuelve a confirmar que Palma apuesta por el deporte en todas sus modalidades”.

 

Vich añadió que “esta prueba deportiva se desarrolla en la Playa de Can Pere Antoni, lo que demuestra que además de turismo de sol y playa, Palma está preparada para la celebración de grandes pruebas deportivas como es el Campeonato de Baleares de Aguas Abiertas, prueba que esperamos que se consolide a lo largo de los próximos años”.

 

El “Campeonato de Baleares Aguas Abiertas-I Travesía Popular el Cort Inglés”, se inicia el próximo día 15 de agosto a las 9 de la mañana con la travesía escolar de 500 metros en la que pueden participar niños y niñas de hasta 12 años de edad.

 

Tras esta prueba, se celebrará la travesía corta de 1.000 metros de longitud, otra travesía de 2.750 metros y una travesía de 5.000 metros. En esta última travesía, sólo podrán participar los nadadores federados.

 

La organización ha habilitado una ambulancia, 2 zodiac, 10 piraguas y 5 tablas de paddle-surf  para la seguridad de los nadadores así como avituallamiento sólido y líquido durante la carrera para los participantes.

 

Antonio  Sánchez recordó que las inscripciones se pueden realizar en los centros de El Corte Inglés de Palma y en la página web www.elitechip.net .

 

En esta primera prueba se espera la participación de unos 500 nadadores.

 

Pie de foto: Damià Vich, Raúl Garcia, Antonio Sánchez y representantes de marcas colaboradoras en el campeonato.

 

 

 

 

 

 

 Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Tel. 971 225976

 

 

Comentarios cerrados