Comunicado ; La FFIB explica la gesti贸 de les instal路lacions esportives de Son Malferit

29 julio 2014 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Miguel BestardLa Federaci贸n Balear de F煤tbol ha emitido un comunicado explicando como funciona la gesti贸n de Son Malferit desde que la FFIB es la propietaria, para evitar posibles malentendidos,


La FFIB explica la gesti贸 de les instal路lacions esportives de Son Malferit

1. La FFIB, com a nova propiet脿ria de les instal路lacions esportives de Son Malferit, s鈥檋a hagut de fer c脿rrec de totes les despeses (llum, aigua, tributs, manteniment, etc.) des del dia primer de gener de 2014.

2. El Conveni signat amb l鈥橝juntament de Palma per la compra de la propietat i l鈥橢scritura corresponent deixava clar que el complex se traspassava sense llogaters.

3. La FFIB va decidir, i aix矛 ho va comunicar verbalment als clubs que utilitzaven les instal路lacions (鈥淐arpinteria Peralta鈥, 鈥淐贸ndor鈥, i 鈥淪oledad Atl茅tico鈥), que assumiria totes les despeses fins al 30 de juny de 2014, perqu猫 els equips pogu茅ssin acabar la temporada amb normalitat.

4. Va quedar clar que per a la temporada 2014-2015 els usuaris de les instal路lacions haurien de pagar les despeses corresponents, perqu猫 la Federaci贸 no pot subvencionar uns clubs determinats.

5. El Soledad Atl茅tico va manifestar que nom茅s deixaria l鈥檈quip amateur a Son Malferit, i que la resta d鈥檈quips de futbol base anirien a entrenar i jugar al camp que indic脿s l鈥橝juntament de Palma.

6. Posteriorment, la FFIB va firmar un acord amb l鈥橝tl猫tic Balears pel qual el club utilitzaria Son Malferit fins que tengui disponible el seu estadi. A canvi, el club es far脿 c脿rrec de totes les despeses de les instal路lacions i de les obres de millores que s鈥檋i h脿gin de fer.

7. La FFIB reitera que mant茅 una relaci贸 molt bona amb la barriada de la Soledat i amb la seva Associaci贸 de Ve茂ns, de la qual 茅s membre. Tamb茅 recorda que el Conveni amb l鈥橝juntament de Palma contempla les obres de reforma que s鈥檈stan fent a la Federaci贸 com a inversi贸 en favor de l鈥檈st猫tica i revaloritzaci贸 de la barriada. Igual que els 750.000 鈧 pagats per la RFEF a l鈥橝juntament perqu猫 siguin reinvertits en la zona. Aix铆mateix, la recentment constitu茂da Fundaci贸 del Futbol Balear, tendr脿 la seu a Son Malferit, per la qual cosa les iniciatives socials tendran com a primers beneficiaris els joves futbolistes de la barriada i les seves fam铆lies.
FFIB

Comentarios cerrados