ENTRENADORS DEL CD MANACOR 2014/2015

29 julio 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

DSC_0020-350x233AixĂ­ com es publiquen els calendaris de competicions dels 24 equips que el Club Esportiu Manacor presenta per la temporada 2014/2015 els entrenadors i preparadors fĂ­sics planifiquen l’inici, metodologĂ­a i objectius de cada categoria, des de prebenjamĂ­ fins a juvenil i Tercera DivisiĂł.

De moment 3 equips, el Tercera DivisiĂł, el juvenil DivisĂł d’Honor i el juvenil B han iniciat els entrenament combinant el terreny de joc de Na Capellera, la platja de Sa Coma i la pista d’atletisme. La propera setmana s’incorporen el juvenil C i els cadets i la resta de categories es sumaran durant el mes d’agost i principis del mes de setembre.El quadre d’entrenadors per la temporada 2014/2015 queda compost de la segĂŒent forma:

PrebenjamĂ­
Rafel Roig i BĂ rbara Amer

BenjamĂ­
Guti, Mateu RossellĂł, Joan DurĂĄn i Xesc Adrover 

Alevins
Txema Soler, Jaume Vadell, Pedro Mestre i Xisco Febrer 

Infantils
Miquel Escales, Tomeu BarcelĂł, Miquel Nicolau, Joan Veny i Moha 

Cadets
Pedro Alejandro, Cristobal Torres, Txema Soler, Tomeu Morey i Joan MarĂ­ 

Juvenils
Pep SansĂł, Jaume Vadell i JosĂ© Luis Gallardo 

Tercera DivisiĂł
Joan MayordomoPreparadors FĂ­sics (segons categoria):


Manel Timoner, Guiem Timoner, Pere FernĂĄndez i Joan TomĂ s Bosch 

PsicĂČloga
Margalida Vives 

El primer equip en començar la lliga serĂ  el Tercera DivisiĂł, el proper dia 24 d’agost a Na Capellera i contra el Penya Ciutadella i el juvenil DivisiĂł d’Honor s’estrenarĂ  a Manacor dia 14 de setembre contra el San Francisco. TambĂ© s’han publicat a principi d’aquesta setmana els calendaris Cadets de 1ÂȘ y 2ÂȘ regional que inclou el Manacor, Olimpic, Manacorins i Atc Manacor aixĂ­ com Infantil de 1ÂȘ Regional en representaciĂł del Manacor i Olimpic. 

Destacar tambĂ© de la convocatĂČria de l’ESCOLETA DEL CD MANACOR per aquesta nova temporada per a nins i nines de 3 a 6 anys.

Fuente cd.manacor.es

Comentarios cerrados