CRISTIAN BALIBREA nou Jugador per l’equip d’EBA del CCE Sant Lluís

25 julio 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG-20140724-WA0002-200x200El base català Cristian Balibrea, nascut el 19 d’abril de 1987, s’ha convertit en el primer reforç per l’equip d’EBA del CCE Sant Lluís després del ràpid acord al que han arribat ambdues parts.

Balibrea procedeix del Bàsket Almeda de la Primera Catalana, però amb experiència a EBA i aribant a jugar a la desapareguda Leb Bronze.

Va iniciar-se en el mon del bàsquet a l’escola del Tecla Sala,  passant en edat júnior a l’Hospitalet de Llobregat. En el seu primer any de Sénior va fitxar per el Bàsket Alemeda pujant a la Primera catalana. Va provar fortuna al bàsquet andalús, jugant a la Primera Andalussa, EBA i Leb Bronze amb el CB Tíjola. Va regressar al bàsquet català de nou amb el Bàsket Almeda, jugant a la potent Primera Catalana.

Cristian Balibrea ha establert la seva residència a la nostre illa, i la seva bona relacio amb en Joan Martínez, entrenador i coordinador del CCE Sant Lluís ha fet possible el fitxatge. El jugador català està destinat a ser un pilar fonamental a l’equip lluisser, i serà el complement perfecte per la direcció de l’equip, formant parella amb Pitu Jiménez.

Carlos Gómez, renovatcarlos gomez

Per altre banda l’aler maonès Carlos Gómez continuarà una temporada més al CCE Sant Lluís despres de renovar el seu compromís amb l’entitat blava.

Gómez es ja un home de la casa degut als anys que porta al club i està perfectament integrat en el CCE Sant Lluís, aportant, a demés de la seva faceta de jugador, la seva faceta com a monitor desde fa dues temporades.

Dos grans notícies sense dubte per el CCE Sant Lluís, que està a l’espera de poder tancar les renovacions de Dani García, Juan Murillo, Miki Ortiz i Xavi Payeras.

Pau Cardona al CB Ferreries

En quant al jugador Pau Cardona, cal informar que no seguirà al CCE Sant Lluís la propera temporada. El jugador lluisser ha fitxat aquets dies per el CB Ferreries. Desde el CCE Sant Lluís volem agrair-li l’entrega al nostre club al llarg d’aquets anys i desitjar-li la major de les sorts en la seva nova aventura en el mon del bàsquet.

 

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados