Gabellins al IrontriMallorca 2014 de Cala Millor

10 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

triatlo14_calamillor1Dia 1 de juny se va celebrar la prova IRONTRIMALLORCA a Cala Millor. En total s’apuntaren 241 corredors a la categoria olĂ­mpica i 90  a la mitja distĂ ncia, amb participaciĂł, de tres corredors gabellins amb desiguals resultats. No cal dir que just acabar aquestes proves Ă©s tota una proesa, i mĂ©s quan s’afegiren algunes dificultats com la mala mar (que obligĂ  a retirar-se a alguns participants) i o el vent per la prova de bicicleta.

El corredor Xesc Vives va participar a la modalitat olímpica quedant una vegada més campió a la seva categoria. Va fer un temps total de 2 hores, 29 minuts i 10 segons. Va entrar en el lloc 35 de la general i, com hem dit, va ser el primer classificat M50.

En Jose Manuel Paniagua participava a Mitja distància i arribà en el 25Ú lloc fent un temps total de 05:08:48
En Xisco Nebot també participà a la mitja distància i va arribar el 38Ú amb un temps totals de 05:26:08. Cal dir que des del primer moment va tenir problemes amb la seva bicicleta, la qual cosa dificultà el seu rendiment.

Per donar-vos una idea de la duresa de la prova dir-vos que la IRONTRIMALLORCA, celebrada dia 1 de juny a Cala Millor, té dues modalitats amb aquestes distàncies:
A) OLIMPIC 51,5: 1500m nataciĂł + 40 Km en bicicleta de carretera + 10 Km carrera a peu.
B) MITJA DISTÀNCIA 113: 1900m natació + 90 Km bicicleta + 21 Km carrera a peu.

Com hem comentat al principi la prova de nataciĂł es va fer a la platja de Cala Nau amb unes condicions gens favorables, realment el vent i les ones van fer la prova prou complicada fins el punt que alguns triatletes van abandonar la prova per l’estat de la mar. D’altra banda la prova de bicicleta tambĂ© va ser prou dura per l’intensitat del vent. El circuit anava de Cala Millor a Manacor per la carretera de Son CarriĂł.
La carrera a peu va tenir dos trams ben diferents. EL primer pel la zona del castell de la Punta de n’Amer i el segon pel passeig marĂ­tim de Cala Millor.

Enhorabona triatletes gabellins que aconseguiren acabar la prova.