VOLEI PLATJA : TERCER LLOC DEL SÓLLER B A PALMANOVA

9 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
5El nostre equip infantil femenĂ­ CVS FET A SÓLLER va participar a la segona prova del Campionat de Mallorca de VoleĂŻ Platja celebrat el passat dissabte a Palmanova. El SĂłller A es va inscriure en la prova perĂČ no va poder participar ja que una de les seves jugadores es va posar malalta i no va poder jugar.

En canvi el que va poder disputar la competiciĂł va ser el SĂłller B que va aconseguir una meritĂČria tercera posiciĂł, desprĂ©s de classificar-se en segon lloc en la fase de grups, guanyant a ArtĂ  A per 2-0, al Cide B pel mateix marcador 2-0, i perdent davant el Manacor 2-0. Amb aquests resultats arribaren a la semifinal i va tocar jugar amb el Cide A, aconseguint guanyar el primer set i perden els altres dos.

AixĂČ els deixava en la lluita pel tercer i quart lloc davant l’ArtĂ  A, guanyant amb claredat i aconseguint aquest tercer lloc. La propera setmana es jugarĂ  la tercera prova a Capdepera, en concret a l’Hotel de Sa Font de Sa Cala. Molta sort!.