2.000 corredores participan en la Rexona Street Run 10 kilĂłmetros Palma de Mallorca

7 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2.000 corredores han participado esta tarde en la carrera popular Rexona Street Run 10 kilĂłmetros Palma de Mallorca que se ha desarrollado por las calles de la ciudad con inicio en el Castillo de Bellver y final en la zona de la Catedral de Palma.

La prueba forma parte del circuito de la Real FederaciĂłn Española  de Atletismo, con la colaboraciĂłn de la FederaciĂłn de Atletismo de Baleares y el Ayuntamiento de Palma, a travĂ©s del Institut Municipal d’Esports (IME). 

La carrera se ha desarrollado en un circuito urbano por las calles de Palma con miles de personas que han seguido las diferentes fases de la carrera hasta la meta en la calle Antoni Maura.

En la carrera han participado cerca de 2000 atletas integrados en las categorĂ­as junior, promesas, seniors, varias edades en la categorĂ­a de veteranos y clubes.

2.000 corredors participen en la Rexona Street Run 10 quilĂČmetres Palma de Mallorca

 

2.000 corredors han participat avui horabaixa en la carrera popular Rexona Street Run 10 quilĂČmetres Palma de Mallorca que s’ha desenvolupat pels carrers de la ciutat amb inici al Castell de Bellver i final a la zona de la Seu de Palma.

La prova forma part del circuit de la Real FederaciĂł Espanyola d’Atletisme, amb la col·laboraciĂł de la FederaciĂł d’Atletisme de Balears i l’Ajuntament de Palma, a travĂ©s del Institut Municipal d’Esports (IME). 

La carrera s’ha desenvolupat en un circuit urbĂ  pels carrers de Palma amb milers de persones que han seguit les diferents fases de la carrera fins a la meta al carrer Antoni Maura.

En la carrera han participat prop de 2000 atletes integrats en les categories junior, promeses, sĂšniors, diverses edats en la categoria de veterans i clubs.

Premsa Ajuntament de Palma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comentarios cerrados