Comiat Xavi Ginard‏ per l’Àrea Social i Penyes del l’Atlètic Balears

6 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

7 Organitzat per l’Àrea Social i Penyes, l’Atlètic Balears va retre un merescut homenatge al qui ha estat porter i capità de l’equip aquestes darreres tres temporades.

El nou president, Toni Garau, li feu entrega d’una placa commemorativa, així com d’un ram de roses blanc i blaves a la seva parella, còmplice de la sorpresa.

En Xavi no va poder contenir l’emoció, i va agrair als companys, afició i club el tracte rebut durant aquests anys.

Xavi Ginard, va néixer a Artà l’any 1987. Començà a jugar als equips inferiors de l’equip del seu poble, passant després per Manacor, Juvenils del FC Barcelona, Manacor de nou, Binissalem, Sabadell, Campos i Atlètic Balears.

Ara comença una nova etapa a l’equip grec Veria FC, club què du el nom de la ciutat. Fou fundant al 1960 quan dos equips locals (Hermes i Vermio) es fusionaren. Actualment juga a la Superlliga de Grècia.
Miquel Pou – Àrea Social

 

8

    3617

———————————————————–
Organizado por el Área Social y Peñas, el Atlético Baleares rindió un merecido homenaje al que ha sido portero y capitán del equipo estas últimas tres temporadas.
El nuevo presidente, Toni Garau, le hizo entrega de una placa conmemorativa, así como de un ramo de rosas blanquiazules a su pareja, cómplice de la sorpresa.
Xavi no pudo contener la emoción, y agradeció a los compañeros, afición y club el trato recibido durante estos años.
Xavi Ginard, nació en Artà en 1987. Empezó a jugar en los equipos inferiores del equipo de su pueblo, pasando luego por Manacor, Juveniles del FC Barcelona, Manacor otra vez, Binissalem, Sabadell, Campos y Atlético Baleares.
Ahora comienza una nueva etapa en el equipo griego Veria FC, ​​club que lleva el nombre de la ciudad. Fue fundando en 1960 cuando dos equipos locales (Hermes y Vermio) se fusionaron. Actualmente juega en la Superliga de Grecia.
Miquel Pou – Área Social

Comentarios cerrados