FASE D’ASCENS A TERCERA. FERRE 1 – SON CLADERA 0.

2 junio 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P7031706Avui capvespre en el partit de tornada de la fase d’ascens a tercera divisiĂł hem guanyat 1 a 0 en el Son Cladera, no hem pogut remuntar l’injust 3 a 0 de l’anada, perĂł els jugadors que entrena Pere Vadell s’han buidat i ho han donat tot desde l’inici posant ritme i intensitat per remuntar, davant l’equip mallorquĂ­ ha vingut a fer el seu partit, tancat en defensa, i aturant el joc constantment, perĂł nosaltres hem intentat anar a lo nostro, amb 3 bones arribades durant el primer temps, a pilota aturada han arribat 2 rematades de Oscar Meliton i una altra de Toni Rodriguez,dins l’area tambĂ© hi ha hagut un parell de jugades embarullades que no hem pogut arribar a rematar amb precisiĂł.

L’equip ha sortit a per totes en el segon temps i hem tancat l’equip rival dins l’area amb 2 aproximacions que no hem pogut rematar, perĂł finalment en el minut 14 ha arribat el gol que ha fet en Toni CatalĂĄ, hi quedava mitja hora per endavant perĂł, no hem pogut jugar amb continuitat per les continues interrupcions i perdues de temps del Son Cladera que ha fet el que mĂ©s li interessava, fins el final els jugadors amb un gran esforç han intentat en arribades per la banda i pilotes llargues fer el segon gol que haguĂ©s donat emociĂł, no ha pogut ser perĂł no ens queda mĂ©s que felicitar a l’equip per la gran temporada que ha fet guanyant copa i lliga i fins el darrer partit donant ho tot, tambĂ© a la nostra aficiĂł que avui ha animat l’equip i premiat amb aplaudiments quan ha acabat el partit, ara un merescut descans que el mĂ©s d’agost iniciarĂ©m la pretemporada i de nou sortir a per totes.
Ara tocara planificar i tancar la plantilla amb les renovacions i novetats que hi pugui haver.