Noticias del Club Voley Soller

21 mayo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

5Els nostres dos infantils del Club Volei Sóller tindran l’orgull de passejar el nom del nostre poble, en els campionats estatals que començaran aquest dimecres dia 21 i que acabaran el proper diumenge dia 25.

 

El conjunt masculĂ­ de CVS Aqualia SĂłller jugarĂ  a la ciutat d’Almeria, enquadrat al grup C i començarĂ  a jugar el proper dia 21 a les 11.30 h davant el conjunt gallec del Jealsa Boiro. DesprĂ©s per la tarda li tocarĂ  jugar a las 17,30 h davant el conjunt MurciĂ  de el Tio Pencho de Murcia i per acabar la seva participaciĂł en aquesta primera fase jugarĂ  el dia 22 a les 10,30 h contra el potent conjunt catalĂ  de Escola Freta CV MatarĂł.
Si s’aconsegueix quedar entre el 2 primers del grup es jugarĂ  pels llocs 1-12 i si no es jugarĂ  per quedar entre els llocs 13 i 24. Com sempre, el nostre equip es desplaçarĂ  a Almeria amb tota l’ilusio del mĂłn per fer un bon paper, tot i saber que es molt difĂ­cil repetir el subcampionat d’Espanya que es va aconseguir l’any passat a Cuenca, perĂČ segur que el sollerics es deixaran la pell damunt la pista d’Almeria.
I per altra banda, el nostre equip CVS FET A SOLLER, desprĂ©s de guanyar de forma brillant els campionats de Mallorca i de Balears, es disposa a afrontar amb molta il·lusiĂł i ganes el Campionat d’Espanya infantil en categoria femenina que es celebra a CastellĂłn de la Plana, on estarĂ  enquadrat en el grup B, disputant el seu primer partit davant el campiĂł gallec i un dels favorits com es AD Pinguela a les 9,00 h del dematĂ­ de dimecres dia 21, el segon partit el jugarĂ  el mateix dimecres a les 16,30 h contra l’equip AsturiĂ  del CID Jovellanos i l’Ășltim partit de la primera fase el jugarĂ  una altra vegada a las 9,00 h del dematĂ­ del dijous davant el campiĂł Canari, com es  l’Univol Bregador.
Desprùs d’aquesta primera fase i en funció de la classificació del grup es jugarà del 1-12 si aconsegueix quedar dins el dos primers del grup i jugarà del 13-24 si queda entre el dos darrers del grup.
Vos anirem informant del partit a partit en el nostre facebook. Estam segur que els dos equips ho donaran tot. Molta sort!!…

Comentarios cerrados