LA FEDERACIÓ DE FUTBOL I EL CONSELL INAUGUREN LA CAMPAÑA CONTRA LA VIOLÈNCIA EN EL FUTBOL BASE

10 mayo 2014 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

ArbitrosDISSABTE, 10 DE MAIG, A LES 11:15 Camp de Futbol de Son Fuster  Benjamins (Sant Francesc – Penya Arrabal)

Amb un acte simbòlic a un partit de Benjamins (Sant Francesc – Penya Arrabal) el president de la FFIB, Miquel Bestard, i el vicepresident del Consell de Mallorca, Joan Rotger, posaran en marxa una campanya per fomentar el bon comportament esportiu entre els assistents als partits de Futbol Base, la majoria d’ells familiars dels jugadors. La Federació exposarà la seva pancarta “INSULTAR ÉS DE COVARDS” i el Consell de Mallorca el seu logo “LA SEVA EDUCACIÓ DEPEN DE TÚ” i se repartiran fullets amb els objectius de la campanya entre els jugadors i el públic. A més de Miquel Bestard i Joan Rotger, també hi assistiran el director insular d’Esports, Joan Toni Ramonell, i el president del Comitè d’Àrbitres, Tomeu Riera Morro. El respecte a àrbitres i a entrenadors i la condemna ferma a la violència en l’esport es presenten com a pilars bàsics per aconseguir els objectius d’aquesta campanya conjunta entre la Federació i el Consell.

(L’acte consistirà amb la sortida dels equips portant les pancartes de la Campanya i l’entrega del fullets explicatius. Tot seguit, es farà una foto oficial i començarà el partit Sant Francesc-Penya Arrabal. Les autoritats quedaran a disposició dels periodistas) Fuente Deportebaleararbitros

Comentarios cerrados